IB.
IB.

Superettan 7/5-14

7 Maj 2014 - 11:41
IK Sirius FK (-1,25) v IFK Östersund @1,95 Pinnacle (3/5)

Vad får man för tankar utav den här matchen? Tror många inte tänker som jag. För två säsonger sen möttes dessa två, i sist omgången, inför ett fullsatt Studenternas. Vinst eller oavgjort skulle ta Sirius till Superettan. Östersund hade 1-0 och Sirius jagade. In mot övertiden klingade det rejält i stolpen efter ett tungt Siriusskott. Så fruktansvärt nära, men ändå inte. Östersund vinner och man går till Superettan. Tomhet.

Nu är det dags för en ny match hemma på Studenternas. Här är man helt otroligt utan poäng efter två matcher. 0-2 mot Husqvarna och 2-3 mot Varberg. Jag har sett båda och det är ett under att det är 0p och inte 6p. Man har varit det överlägsna laget som haft mkt bollinnehav. Bra rull och man hittar lägen som oftast. Problemet är att motståndarna har varit hypereffektiva i sina omställningar. Sådant straffas sig på den här nivån. Man att Sirius är ett bollskickligt lag vet alla. Man vill alltid anfalla, oavsett resultat.

Till matchen har Sirius ett avbräck i Runnemo som missar matchen. Annars är man rätt ordinarie. Samma skador på spelare som tidigare. Inget som påverkar startelvan.

Östersund tog sin första seger för säsongen då man senast vann hemma mot Varberg med 3-0. Positivt för dom var att spelare som Smajic, Malm, Hopcutt och Peciar var tillbaka på planen efter frånvaro. Men Östersund dras fortfarande med en del problem. Lagkapten Bergqvist är avstängd efter tre gula kort i inledningen. Sedan tidigare har man spelare som är långtidsskadade, bland annat han som sköt Östersund till Superettan här två säsonger sen, nämligen Boakye.

Sirius är ett tyngre och bredare lag än Östersund. Med Silva och Ogbu som heta anfallare så bör båda kunna hitta nätet idag. Man har bränt alldeles för mycket lägen sett till chanser. Sirius (-1,25) spelas med 3/5 units till 1,95 hos Pinnacle .
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar