IB.
IB.

Superettan 26/6-14

25 Juni 2014 - 23:03
Torsdag 26/6 Superettan 19:00

IK Sirius FK v IFK Värnamo

Det råder väl inga tvivel om att det är tätt i toppen just nu. Sirius parkerar på en 6:e plats. Enligt mig så får man underkänt, trots segrar mot Hammarby och Sundsvall. Man har tappat på tok för mycket poäng mot sämre lag som Assyriska, Varberg, Ängelholm, Jönköping och Husqvarna. Trots alla dessa massiva poängtapp är man 4p ifrån ett allsvenskt kval. Visst, det kan man tolk hur man vill.

Sirius har gjort klart med den sylvassa anfallaren Ahonen ifrån danska ligan. Han är väl lite mer känd som Luleås skyttekung. Han är ett stort plus för Sirius. Han är spelklar i juli. Bra i djupled, kvick och ett stort sinne för målet. Topp 3 ser ljust ut trots att man varit ”dåliga”.

Till matchen mot Värnamo har man fortfarande sin bästa back borta i Elliot Käck. Han leder assistligan rätt överlägset i Superettan och har en grym vänsterfot. Han var borta mot Sundsvall också och ändå såg man inga problem. Det är hemmaspelet som knackat. Endast 1 seger och det var mot Hammarby den 2:a juni. Senast mot Ängelholm höll jag på att slita av mig håret på grund av alla chanser man brände. Det missas på tok för mycket ibland. Nu kommer man med ett starkt självförtroende då man är obesegrat 6 senaste matcherna.

Gästerna heter Värnamo och placerar sig lite överraskande på en 4:e plats. I skyttetoppen hittar vi en back, nämligen Robledo. På en delat plats med Cederqvist. Man är bra på fasta situationer vilket bör ge problem hos Sirius. Är väl endast Hopkins i Sirius backlinje som är bra med huvudet.

Sebastian Göransson är avstängd hos Värnamo.

Ska vi kika på några tänkbara spel i matchen så får jag gå på något lite ovanligt. Är det något spel spelbolagen tjänar pengar på så är det ”Båda lagen gör mål”. Brukar aldrig röra den men nu när vi får ett par punkter för högt i mina ögon så ska vi investera där. Kan bli en målglad match. Utlovas bra väder och en fin matta. Värnamo kommer inte sakna målchanser. Vi har ju även Ogbu som är väldigt skicklig med bollen. Slås mycket långbollar på honom och han faller väldigt lätt i straffområdet. Då menar jag väldigt lätt. Straff ger @4,00 men det är inget jag investerar på.

Båda lagen gör mål @1,75 Betsafe (2/5)
Värnamo Över 0,5 Mål @1,65 Betsafe (2/5)


Följ mig på twitter för fler spel - @Johanssons1990
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:15  Sverige - Schweiz
Ishockey - VM  - Över 4,5 mål
1.74
20:45  Barcelona - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - Inter ö 5,5 hörnor
1.98
21:00  Winnipeg - Vegas
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.69

Skador & Avstängningar