IB.
IB.

Inför IK Sirius FK v Ljungskile SK

19 Juli 2014 - 10:32
Då tuggar vi igång den andra halvan av säsongen i Superettan. En serie som är superjämn och där flera lag har chans på de tre första platserna i serien. Vi vänder, i vanlig ordning, blickarna mot vårt Uppsalagäng.

Sirius har gjort en hyfsat första halva. 22p och 7p från den Allsvenska kvalplatsen. Bra enligt många, mindre bra enligt mig. På tok för många onödiga poängförluster mot de mindre bra lagen. Återstår att se om den tydliga spelidà©n håller i det långa loppet. Jag tror fortfarande på topp 3.

Serien vänder och idag tar man emot Ljungskile. Serieledarna Ljungskile. De möttes senast och då vann Ljungskile med 1-0 efter ett mål fem minuter in på övertid. En rätt snål match med lite farligheter. Kan tänka mig en liknande matchbild idag på en blöt plan. Sägs att det ska regna hela eftermiddagen. Låter det kanske vara osagt.

Problem har Sirius inte haft så mycket av under säsongen. Skulle nog säga att denna match är väl den match som innehåller mest skadetrubbel. Mittfältsmotorerna Thor och Mrabti är out. Båda skadade. Träfot Arneng in. Sirius har gjort ett kanonförvärv i Ahonen. Han kom dock sjuk samt småskadade sig på en träning. Inga 90 minuter för honom idag. Sen tidigare är Runnemo borta samt Sirelius. Ett positivt besked är att Käck är tillbaka men är en bit ifrån fulla 90 minuter. Benyahia är också borta då han provtränar i Oman.

Hade varit kul att se ett friskt mittfält med en frisk Ahonen. Det får tyvärr vänta. Ogbu och Silva har ett stort ansvar idag för att kunna hota Ljungskile. Kan bli tufft då Ljungskile har seriens bästa försvar. Endast 13 insläppta på 15 matcher. Det är ett bra facit. Sirius är även de stabila bakåt med endast 18 insläppta. Målsnål match igen? Regn kombinerat med två försvarsstarka lag pekar mot en målsnål tillställning.

Pick: Under 2,75 @1,91 Pinnacle (3/5)

Följ mig på twitter för fler spel - @Johanssons1990
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar