IB.
IB.

World Cup 31/7-14

31 Juli 2014 - 14:40
Då var festen framme i Polen. Dags för Race Off denna torsdag innan den stora finalen på lördag. Polen är som värdland redan klara för final. Än så länge är det Danmark och Storbritannien som gästar Polen i finalen. Under torsdagskvällen ska Australien, Sverige, USA och Tjeckien göra upp om den sista finalplatsen.

Lag-VM är som en tradition senaste 4 åren en väldigt stor inkomstkälla. Bara dessa två dagar har vi kammat hem (+17) enheter vilket vi drog hem förra året totalt på alla fyra tävlingar som ett exempel.

Ikväll är Australien stora favoriter att ta den sista finalplatsen. Det är jag beredd att hålla med om. En startfyra med Ward, Holder, Batchelor och Doyle är en mycket fin bredd. Batchelor och Doyle tog 14 respektive 15 poäng i första deltävlingen. De passar bra på de korta engelska banorna där man även håller till i klubblagen. Kommer få det bra mycket svårare ikväll. Dessvärre för Australien så hade Ward en usel tävling på ”hemmaplan” vilket gjorde att man missade direktplatsen med marginal. Kom inte ens 2:a, utan det gjorde USA. Woodward out, Holder in. Stort plus. Ward leder Australien till final.

Sverige gjorde det helt okej i sin deltävling. Kunde inte förvänta oss mer. Jonsson och Jonasson levererade medan Ljung och Berntzon som väntar hade det tufft. På den polska banan bör man få det ännu knepigare. Sverige är den största utmanare till Australien och det är jag väl beredd på att hålla med om men USA tror jag kan hänga med ett tag. Hancock levererar alltid här och kommer troligtvis ta 6p med sin jokerbonus. Har svårt att se de amerikanska och tjeckiska förarna att leverera stort på den polska banan.

Tänkbara spel? Finns en del svåra linor men har fastnat för ett spel som jag gillar. Har även delat lite åsikter kring detta spel med ännu en bra insatt speedwayrekare och båda är överens.

Australiens Top Point Scorer - Darcy Ward @1,80 Sportingbet

Han är överlägset bäst på de polska banorna. Holder har som bekant varit skadad och jag kan inte se att han kör in överdrivet mycket poäng. Har haft det svårt i Polen denna säsong. Han har inte riktigt farten och är väldigt ojämn. Banan idag är en av mina favoriter om man vill se bra speedway. Finns oändligt mycket omkörningsmöjligheter vilket passar världens snabbaste förare (eller är det Woffinden?). Idag kommer han att få utnyttja sin fart. Doyle och Batchelor har mer svårt för detta. Passar bättre på de tekniska banorna. Bör inte bli något jokerheat för Australien idag så det behöver man inte oroa sig för. 5 heat för alla. 1,70 är bra. 3 enheter in.

OBS. Reken är skriven till 1,70 och värderat utifrån det. Visar bara marknadshögsta odds.

Följ mig på twitter för fler spel - @Johanssons1990
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar