IB.
IB.

Allsvenskan Norra 4-5/10

1 Oktober 2014 - 19:47
Innebandysäsongen börjar ta fart och vi har inlett den bra på bettingfronten. Ligger ca (+11) enheter denna säsong vilket ger totalt ca (+113) enheter i innebandyn. Förhoppningsvis fortsätter vi gå uppåt i framtiden. Nu blickar vi fram mot nästa spelomgång och det är två spel i den norra Allsvenskan som gäller.

4 oktober 15:00 Haninge FBC v Gävle GGIK @2,28 Svenska Spel (3/5)

Ett bra odds i mina ögon. Jag tycker det är fel favorit. Tror detta kan bli en målrik tillställning. I hemmalaget Haninge har vi endast TVÅ spelare som levererar. Det är en av seriens absolut bästa spelare Patrik Andersson och hans anfallskollega Patrik Schantz. 10 respektive 7 poäng har dom skrapat ihop medan några andra ligger på ynka 2p. Har slagit Balrog och Umeå som är två dåliga lag.

Gävle spelade som vi nämnt förut i division 1 och är nykomlingar. Spelade i min serie och jag vet vad de går för. Är ett kompakt lag med många bra spelare. Framförallt passningsspelet tillsammans med skyttet är fruktansvärt bra. Det är framförallt Larsson och Cederström som är extra bra men det finns flera klasspelare i Hedström (spelade i Sirius), Lundgren x2 och Frykman. Man har också lånat väggen från Sirius, Steineck. Fruktansvärt bra målvakt. Man vann sin premiär borta mot en av seriefavoriterna Järfälla med 7-4, ett lag jag anser är mycket bättre än Haninge. I helgen vann man mot Piteå i den matchen vi spelade. Inga större bekymmer då man vann med 9-4. Har en ruskigt bra powerplay och jag tror att Gävle kommer kunna spela smart mot ”Patrikbröderna”.

5 oktober 17:00 Sandvikens AIK v Umeå City @1,87 Svenska Spel (3/5)

Vi spelar återigen emot Umeå City. Vi spelade emot dom i seriepremiären då Salem vann med hela 12-5 till 3,00. Dessa odds får vi nog aldrig se igen. Jag gillar 1,87. Varför jag gör det är att Sandviken är ett bra och intressant lag hemma på Jernvallen. Som jag nämnt förut så har man värvat in Dahlqvist, Lundmark och Johannesson som alla håller Superligaklass. Man har endast tagit 1p i inledningen och den kom hemma mot Täby FC. Borta mot Tyresö Trollbäcken, som är ett bra lag, så förlorade man i slutsekunderna trots ledning.


Foto: Fia Linderdahl

Vi kan väl ta upp samma saker om Umeå som i premiären. Man har tappat fyra riktigt bra kuggar. Det är lagkapten Peter Reinholdt, Albin Andersson, Stefan Lindberg-Dellsand och Mattias Hedlund. Det är 85 mål av lagets totala 130 från förra säsongen som lämnat laget.

Man förlorade som sagt sin första match mot Salem med 12-5 för att sedan förlora hemma mot medelmåttiga Haninge FBC som endast lever på två spelare. Det är dåligt I mina ögon vilket även bevisat att Umeå inte håller på den övre halvan av serien. Vi kliver in på Sandviken.

Följ mig på twitter för fler spel - @Johanssons1990
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15

Skador & Avstängningar