IB.
IB.

Superligan

30 Oktober 2015 - 21:39
Det väntar en hel del innebandymatcher i helgen och jag är bra sugen på flera matcher då jag ser värde i dem. Vi börjar med två matcher.

Växjö IBK v AIK @2,47 Svenska Spel (3/5)

Det är dags för hemmamatch för Växjö efter två raka bortamatcher. Två bortamatcher mot Storvreta och Granlo. Två matcher som resulterat i två förluster. Storvreta är väl inte så farligt med trodde man skulle kunna slå Granlo.

Växjö är dock bra hemma men har två förluster där också, dock mot regerande mästarna Falun (8-9) och andrahandsfavoriterna Pixbo (5-7). Växjö är ett erkänt bra hemmalag och jag tror absolut att man ska rå på AIK. I mina ögon är dem knappa favoriter.

Förra säsongen slog man AIK tämligen enkelt med 9-5 på hemmaplan. 9-6 året innan det osv ….

Warberg IC v Linköpings IBK @1,90 bet365 (3/5)

Warberg var riktigt kassa mot Sirius. Två dåliga lag den matchen och Warberg imponerar inte i mina ögon. Fjolårsfinalisten Linköping och Warberg känner till varandra väl då man möttes i slutspel förra året där Linköping vann med 4-0 i matcher. Samt i grundserien.

Warberg har haft lätta matcher på slutet mot Sirius, Gävle och Helsingborg. Helsingborg är väl ett litet undantag som ”lätt motstånd”. Hur man än vrider och vänder på allt som ska sägas så är Linköping en klar favorit i mina ögon och jag spelar raka tvåan direkt.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar