IB.
IB.

Grand Prix - Slovenien

1 Juni 2019 - 11:09

Då kliver vi in på deltävling nummer två i Speedway Grand Prix. Leon Madsen åkte hem första deltävlingen åt oss till fina 15,00. Den tävlingen kan väl bevisa lite att allt kan hända så länge man når semifinal. Hade endast 2p efter två omgångar för att senare köra in tre raka andraplatser vilket gav honom den sista semifinalplatsen. I semifinalen lyckades han knipa andraplatsen för att sedan i finalen ta kvällens första heatseger (dock mycket tack vare Lindgrens lyft på cykeln).

Påminner mig lite om Chris Harris för ett par år sen (som jag nämnt så många gånger) som stod i 250,00. Exakt samma scenario bara att han låg trea i semifinalen innan föraren framför honom fick motorstopp. Dock i finalen blev det en klar fjärdeplats. Moppelotto när den är som bäst.

Men nu till lördagens deltävling som körs i Slovenien. Förra årets segrare här var Patryk Dudek som vann rätt så överlägset efter en fin avslutning med flera heatsegrar. Var väl inget snack om att röd bana var överlägset med hela 11 heatsegrar.

Återigen är det väl rätt omöjligt att utse lördagens vinnare. Det finns så många som kan vinna detta men måste gå lite på formen här.

Bartosz Zmarzlik @ 5,50 3u bet365

Kan inte se hur han ska misslyckas att gå till final. Kört så oerhört fint senaste veckan men flertalet heatsegrar mot bra förare. Dominerat stort ibland annat Elitserien för sitt Vetlanda. Hoppas att gårdagens ligamatch i Polen var för att fokus låg inför kvällens Grand Prix.

Patryk Dudek @ 15,00 2u Nordicbet

Förra årets vinnare som vi redan nämnt. Otroligt startsnabb och ska absolut kunna nå en final här. Tog mest poäng även i förra deltävlingen vilket gör att han i nuläget leder totala VM. Visade bra fart på träningen igår och med hans snabba starter kan han ha en god chans. Bra odds.

Middle hos Svenska Spel:
Antonio Lindbäck att nå semifinal @ 2,25
Antonio Lindbäck U8,5p @ 1,80

Inlägget uppdateras under dagen.

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming