IB.
IB.

Speedway Of Nations!

4 Maj 2019 - 00:21

Under lördagskvällen är det dags för premiär i Speedway of Nations. Med andra ord ”Par-VM”.

Race Off 1 startar med Polen, Sverige, Tyskland, Ukraina, Tjeckien, Slovenien och Italien. För den insatte så är det väl inte så otippat och Polen är stora favoriter före Sverige. Resten av de tävlande ska inte ha en suck i denna tävling

Polen ställer upp med Bartosz Zmarzlik och … ja. Maciej Janowski skulle det ha varit. Men han fick dessvärre besöka sjukhus under fredagskvällen men en sämre skada och missar därmed Race Off 1. Som tredjeförare har man Smektala men man har möjlighet att ta in Patryk Dudek vilket vore ännu bättre. I skrivande stund är inget klart.

Sverige ställer upp med Fredrik Lindgren och Peter Ljung. Lindgren är såklart en världsstjärna som ska kunna hota polackerna i poängstriden. Ljung? Svårt. Kan antingen ta 2p eller 12p. Så oerhört ojämn och det är rätt svårt att tolka hur han ligger till idag. Heat 3 där Sverige och Polen möts blir givetvis intressant.

Polen ger 1,50 att vinna Race Off 1 samt att Sverige ligger runt 2,75-3,20-ish. Tyskland har hemmaplan men jag tycker Smolinski och Huckenbeck inte håller en nivå med svenskarna (även om Ljung kan vara upp och ner).

Efter grundomgången ska ju såklart Polen ha aningen mer poäng än Sverige men i en final kan ju faktiskt allting hända. Det har vi sett så mycket förr. Att Polen får möta Sverige i en final i Race Off 1 ser jag som en självklarhet. Oavsett om det blir Smektala eller Dudek så ska Lindgren ha en fin chans i finalen. Parspeedway är något som svenskarna kan utnyttja.

Spel: Sverige att vinna Race Off 1 @ 3,40 2u Nordicbet 


Tävlingen sänds live på TV10 med start klockan 19:00 och eventuella livespel följs på twitter.   


0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming