Jarelind

Bundesliga über alles?

16 September 2014 - 15:00
Som ni kanske vet är jag numera Bundesligafantast. Delvis för att jag får betalt för att vara det, men ändå.
Jag har kommenterat Bayer Leverkusen två gånger hittills denna sensommar. Dels i premiären när de vann i Dortmund med 2-0, dels nu gångna helgen när de fick nöja sig med X hemma mot Werder Bremen.
Det där X:et innehöll ändå tre gjorda mål, tre ramträffar och ett par ruskigt vassa lägen som sumpades.
Kiessling, Bellarabi, Calhanoglu. Här finns kraft, teknik, fart och inte minst hot på fasta situationer.
Nye tränaren Roger Schmidt har tagit med sig Red Bull Salzburgs attackanda, på gott och ont. Mest gott i det här fallet. Hela 22 mål framåt på sex tävlingsmatcher hittills. Ingen gång har man gjort färre än två mål.
Det kommer bli en jobbig kväll för Monaco. Utan sina sålda stjärnor och som vanligt utan publikstöd kommer monegaskerna få bekänna färg. Det här handlar inte om någonting annat än skärpan i avsluten från Leverkusen, för chanser kommer inte saknas.
När vi bjuds 2,02 (nordicbet) på Leverkusen Över 1,5 Mål så tvekar jag inte en sekund. Och hoppas att mina vänner från Bundesliga är lika mycket på tå i offensivt straffområde.

Som många andra av er kommer jag dock rikta fokus, rent TV-mässigt, mot Juventus-Malmö. Det är, trots allt, Serie A som ligger närmast hjärtat.
Jag kniper ett specialspel härifrån. Tror att Juve kommer ha mycket boll, emellanåt utan något större tempo, att MFF ligger bra i defensiva positioner och att det därför kommer att komma ett och annat avslut från distans. Och där finns en förnämlig skytt i Claudio Marchisio. Att han gör mål från utanför straffområdet ger 12,00 (unibet) och ja, det är värt "en TV-peng". Jag hade gärna tagit ett liknande odds på Pogba Nickmål, för han är ett monstrum på fasta och dyker då och då upp även på inlägg. Men, nu får vi inte odds på det, så jag nöjer mig med Marchisio.

Imorgon spelar härliga Maribor. Just saying.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar