Jarelind

Maribor, alla nollors skräck.

30 September 2014 - 17:54
Idag var jag på presskonferensen inför EM-kvalmatcherna på Nationalarenan mot Ryssland och Liechtenstein i oktober. Kaffet var slut, kanelbullarna var "degiga" enligt Mathias Lühr och det bjöds i största allmänhet inte på några vidare sensationer.
John Guidetti var väl det enda lilla frågetecknet på förhand, men han hamnade som väntat i U21-landslaget, inför play off-matcherna mot Frankrike. Och ja, jag tycker också att han gör mer nytta där än på bänken i ett EM-kval. (För där hade han suttit mot Ryssland iaf.) Men om jag hade varit förbundskapten hade jag nog åtminstone tänkt tanken att ta med honom, för att låta honom leka av sig lite mot Liechtenstein och se hur han tog sig in i gruppen. Det kommer ju en vår också. Och ett EM (förhoppningsvis). Hamrà©n var dock väldigt tydlig med att den tanken aldrig funnits och att Guidetti inte var i närheten av a-landslaget just nu. Extremt tydlig.

Jag står i begrepp att glida in på sportpuben och bevittna kvällens huvudmatch. Gais-Degerfors, med andra ord. Om den nu visas där. Annars får jag väl göra som jag ofta gör, dvs låta CL stå på lite i bakgrunden medan härliga Superettan rullar i mobilen.

Annars är CL:s match numero uno tämligen given denna afton. Den spelas i Gelsenkirchen, mellan ett Schalke som fått upp farten, och allas vårt Maribor.
Ikväll ser jag 1,97 (nordicbet) på BLGM, detta stående lir på slovenerna sedan några år tillbaka. Oj, vad plus vi gått på detta över tid.
I afton blir det tufft, men till det oddset, och mot ett lag som kommer ösa på framåt ... Jag tror mer på 4-1 än 1-0 iaf ...
Spelet är såklart givet. Det och ett par varianter. Resultaten 2-1/3-1/4-1 ger 3,90 (bwin) och kombon 1:a/blgm hittas till 3,00 på samma ställe. Lätt värt en TV-peng i min värld.

Det blir ingen rek i vanlig ordning på detta, däremot blir det kanske lite extra fickpengar på resan. För ja, ni som följer mig på twitter vet att jag pratat om detta länge, nu ska det äntligen bli av. Jag ska till Maribor, jag bara måste dit. Och passande nog så möter de i november ett annat lag som jag gärna tittar på. De kungsblå från London.
Det kommer bli så förbannat fint.

Apropå Chelsea: de vinner ikväll. Precis som Bayern, City och Barca. Resten får ni gardera lite. Det tänker åtminstone jag göra på Topptipset. Det obligatoriska singelkrysset sätts på antingen Sjaktar-Porto eller Apoel-Ajax, jag har inte riktigt bestämt mig än.

Nåväl. God tur (haha) denna CL-afton. Det är sju fina efterrätter till Gais-Degerfors som erbjuds. Och en inte helt smaklös aptitretare från Moskva heller.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Värnamo - Halmstad
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
1.80
15:00  Hammarby - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
16:00  Täby - Mora
Fotboll - Division 2 N Svealand - 1 hcp -1
2.23
16:15  USA - Kanada
Ishockey - VM  - 1 Moneyline
2.43
17:30  Malmö FF - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.80
18:00  Norrtälje - Vasalund
Fotboll - Div 2 N Svealand - 2/2 HT/FT
1.72
20:15  Sverige - Schweiz
Ishockey - VM  - Över 4,5 mål
1.74
20:45  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - Inter ö 5,5 hörnor
1.98
20:45  Barcelona - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.72
21:00  Winnipeg - Vegas
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.69

Skador & Avstängningar