Jarelind

CL-tankar och resfeber

4 November 2014 - 14:20
Glor och glor och glor på kvällens CL-utbud. Utan att hitta hållbara argument för att gå emot favoriterna. Och helt utan att lockas av oddsen på favoriterna.
När blev CL så här förutsägbart? (Sa han, väl medveten om att allt sannolikt gått tväremot inom några timmar.)

Där jag i tanken mest närmade mig 1-X-2-spel var i Zenit-Leverkusen. Tyskarna vann hemma med 2-0, men har å andra sidan gjort släta figurer i hemma i Tyskland på sistone. Uddlösheten mot Hamburg senast var förbluffande, även om det var nära att Bellarabis enda målchans, stolpträffen i 94:e, räckte till en poäng.
På bortaplan har Leverkusen inte vunnit sedan ligapremiären, mot Borussia Dortmund. Och det är ju en seger som ser finare ut på pappret än den visat sig vara.
Samtidigt har Zenit radat upp segrar på bortaplan, både i Ryssland och utanför landsgränserna. Tills man åkte till Leverkusen då.
Så nej, jag skiter faktiskt i den matchen också, ur 1-X-2-synpunkt, även om 2,25 på DnB-2:an var svår att motstå.

Istället väljer jag att kolla på Över/Under och hittar åtminstone något som är värt en slant.
Jag kan börja med att tala om att jag avskyr Under-spel. För det är så definitivt. När det är kört så är det kört, mycket trist grej. Men. När Juventus kommer från 10 av 13 Under-tävlingsmatcher denna höst och möter Olympiakos, med dels 7 av de 8 senaste som gått Under och dels totalt sett endast en bortamatch som inte gått Under 2,5 så kan jag inte hålla tassarna borta från 1,90. (För den som vill ta bort 0-0 och 1-1 ur ekvationen finns även 1:a/U2,5 till 2,87.)

i Lissabon måste Benfica gå för vinst, något annat finns inte. Benfica spelar över Över, medan Monaco ännu oftare spelar Under. Förra mötet slutade 0-0. Men nu har SLB hemmaplan och som sagt, de måste försöka göra detta till en match på sina villkor. Jag är på intet sätt övertygad om att de lyckas, men 1,75 på Över 2,0 Mål är ganska frikostigt ändå. De måste ösa på, Monaco kan kontra. Finns en 1-0-fara här, men den är jag beredd att leva med.

Oddsen hämtade från bet365, men var inte blyga för att snoka runt, det går säkert att krama ur några hundradelars marginal på andra ställen.

***
Imorgon bär det av. Äntligen. Maribor. Jag fick bekräftelse på ackrediteringen inför stadens stolthets möte med Londons stolthet igår kväll. Tack och lov, då resan varit bokad ett tag. Hade varit trist att stå där och försöka göra en bra deal på svarta börsen utanför arenan.
Jag flyger till Ljubljana, tar tåget till Maribor, hittar hotellet, tar en stärkande promenad, jobbar lite med spelar- och arenascouting inför framtiden ... och ser såklart Båda Lagen Göra Mål.
Det blir en fin resa, det är jag säker på.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
15:00  Kalmar FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar