Jarelind

Som att stjäla godis från en gammal dam?

14 December 2014 - 11:52
Jag ögade Schalke ordentligt igår, när jag i pausen (0-0) twittrade ut ett anspråkslöst heja. Minuten senare hade Köln gjort 0-1 och så var den matchen körd. Schalke är sämst på att vända matcher, det finns det papper på.

Skönt då att Mainz och Stuttgart delade på poängen så att den spelformen, som redovisas i min spelbok här, bär sig. Det blir inga 61 papp ut vid årsskiftet, som förra året, men nånstans i närheten av 18 hamnar vi iaf.
Det om det.

Blir ingen regelrätt rek idag, men här är vad jag anser värt att kolla närmare på. Ni får göra vad ni vill med det, välja ut ett russin ur kakan eller baka ihop dubbelsystem eller bara gå tvärtom emot ... med rådande form här är det senare att rekommendera.
Håller det kort och ni kan säkert hitta högre odds om ni hinner snoka runt lite. Men så här tänker jag hursomhelst:

Juventus - Sampdoria 2:a asian hcp +1,5
Oddset är lite för högt för att låta bli. 2-0/3-1 är såklart inget jättekonstigt resultat i lunchmatchen, men Sampdoria är BRA just nu och har inget att förlora här. Håller det till uddamålet, eller plockar till och med poäng? Odds 1,925.
Alternativ: Blgm till 2,25. Chiellini avstängd.

Wolfsburg - Paderborn 1:a hcp -1,5
Wolfsburg starka hemma, Paderborn svaga borta. Ska inte vara nåt snack alls om poängfördelningen och jag ser stor chans för mer än uddamålet. Orosmolnet är vargarnas EL-match i Frankrike i veckan. Odds 2,05.

Man Utd - Liverpool Ö2,5/blgm
Liverpool är ofta med i blgm-matcher. Kommer släppa in mål i eftermiddag, så det handlar mest om huruvida de själva gör ett (eller fler). Di Maria borta, så istället för 3-1 blir det 2-1? Odds 2,20.

Monaco - Marseille 2:a asian hcp 0,0
Galningen Bielsa piskar upp energin i topp, krämar ur sista svettdroppen borta mot EL-mätt(?) Monaco när l"OM tar tillbaka serieledningen? Odds 2,00.

Parma - Cagliari Ö2,5
Parma MÅSTE ösa på här. Zeman öser alltid på. Straffområdeskalabalik att vänta. Odds 1,75.

Nu ska jag bara sätta mig och njuta. Juventus-Sampdoria, vilket Satans förrätt. Sedan ett smörgåsbord av sällan skådat slag. Utöver matcherna ovan finns Leverkusen-Mönchengladbach, Genoa-Roma, Atletico-Villarreal, Zlatan Ibrahimovic och ja, även Sverige-Frankrike i handbolls-EM. Och en efterrättsmeny bestående av Milan-Napoli, Porto-Benfica och Monaco-Marseille.
Kommer somna proppmätt. Vi hörs.
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jarelind - 2014-12-19 17:53

Jag har inte räknat (och orkat inte nu), så jag litar på att du räknat rätt. Och mjo, kan så vara.
2014 valde jag att fega med halvgarderingar och sånt, så länge oddsen alltjämt var minst 3. Det gjorde att jag inte gick lika länge mellan vinsterna, men även att jag blev av med någon 4,75-oddsare och dylikt. Dumt, möjligen. Men trevligt tillskott till mellandagsrean, haha.

Bear - 2014-12-14 13:13

Om du under dina 49 senaste avgjorda X-spel hade flatbettat snittinsatsen 297,35kr istället för att köra Martinggale hade du, om jag räknat rätt, bruttovunnit 17707kr istället för 15437kr. En hint om att det är dina speltips som är starka och inte nödvändigtvis något annat :)

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar