Jarelind

Doha, dag 5

19 Januari 2015 - 13:33
Tyvärr kunde jag aldrig riktigt bestämma mig för vilket spel som skulle ingå i snöbollen. De som följer mig på twitter såg kanske att Algeriet +10,0 (1,60) var det jag hade gått på om jag tvingats välja.
Dessutom är diverse spelsajter blockade inne i Al Sadd Arena. Däribland rekatochklart.com, trots att det inte är en spelsajt per se. Därför kunde jag inte skriva ut det spelet när jag väl bestämde mig med någon timme kvar. Nåja. Trist för snöbollsstatsen här, det hade blivit en rejäl skjuts framåt, men förhoppningsvis hann någon hänga på iaf.
De två högoddsarna jag hade tänkt skriva om här också sprack dock. Men Ryssland (3,70) och Källman Ö2,5 (3,20) var inte helt långt borta. Ryssarna torskade med ett och Källman gjorde två tidigt i matchen. Bra för spelkassan att inte spela, men ändå hyfsat bra för självförtroendet att jag inte var HELT snett på det.
Detta om detta.

Idag plockar jag Iran +6,5 i halvtid, till 1,34 (unibet) i snöbollen.
Kroatien kommer såklart vinna enkelt, men trenden är ganska tydlig hittills i VM. De stora guldfavoriterna går lite på sparlåga än så länge. Spanien, Frankrike och Kroatien vinner med några få säkra bollars marginal. Danmark tappade överraskande poäng mot Argentina, för att sedan dyngspöa saudierna, och är undantaget som bekräftar "regeln".
Iran låg under med 19-17 i paus mot Makedonien och ledde(!) med 16-12 mot Bosnien & Hercegovina.
Kroatien har haft 14-13 och 16-13 i sina första halvlekar hittills. Nu är Iran ett sämre lag än både Tunisien och Österrike, men med tanke på ovan redovisade siffror känns det OK för att snöbollen ska fortsätta rulla.

Bäst spel idag VAR nog annars Slovenien till 2,50. Det oddset sjönk hastigt och är nu nere i under 1,50 på vissa håll. Grattis till de som hann tidigt, nu är det ett safebet att hämta där, för den som vill. Värdet har såklart flyttats till Qatar nu.
Mer intressant i den matchen är Mål-linan på Gajic. Karln har gått över med råge hittills. Idag är linan höjd till 7,5 ... vilket ger 2,10 som högst vad jag kan se när detta författas.

För Kanal 5-gänget på plats är det en sändningsfri dag idag. För egen del innebär det att jag tar med mig chefen Emir och bisittaren Per och åker och kollar på Makedonien mot Bosnien & Hercegovina ikväll. Lazarov show?
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.96
19:12  Lopp 3: Fidagu U.R.
Trav - Halmstad - Vinnare
2.30
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05
21:00  Montreal - LA Galaxy
Fotboll - MLS - Zlatan målskytt
2.15

Skador & Avstängningar