Jarelind

Legalt trassel

24 Januari 2015 - 11:55
Det är alltså förbjudet med spel i det här landet. Spelsajterna är blockade allt som oftast. Men ibland hittar man en lucka. Vissa bolags appar funkar tex, medan samma bolags hemsidor är spärrade. Hotellets wifi tillåter ett par sidor, men nekar inträde till andra. Och på arenorna har vi lyckats "låsa upp" ett par sajter genom att förklara för de platsansvariga att det finns mycket för oss kommentatorer nödvändig statistik att ta del av på dessa själens vattenhål.
Nöden är uppfinningarnas moder, och så vidare ...

Hur som helst. Jävla Frankrike satte stopp för min snöboll för några dagar sedan. Och nu lär väl jävla Frankrike ställa till det för det svenska landslaget också.
Faktum är att 1,40 på rak fransk seger känns lite för högt. Och det är lite märkligt att det står kvar även efter att strulet med Kim Andersson blev allmänt känt. Däremot har hcp-linorna korrigerats. 1,80 på -2,5 känns väl hyfsat rimligt just nu, när man inte vet om Andersson kan spela lite eller mycket eller inget alls. 1,90 på -2,0 var roligare från oddssläpp.

Utöver Sverige så ska det bli intressant att följa både Polen-Danmark och Egypten-Island (Kanal 5) idag. Vill Danmark kanske hellre bli trea i gruppen? Inte helt omöjligt, då det på pappret blir en enklare halva när det blir kvartsfinaldags.
Och detta Island ... X mot Frankrike följdes upp med dyngspö av Tjeckien i förrgår. Djup dal eller vulkanutbrott idag? En vet aldrig, verkar det som. Det får bli åksjukepiller till eftermiddagsfikat.

Ni får ursäkta, men det kommer inga fotbollstips här idag. Det är lite för intensivt schema dessa dagar i Qatar. Nu väntar sex matcher på tre dagar och för en handbollsnovis som undertecknad så är det tämligen tidsödande.
Dessutom råkar det vara så att den enda av mina normalt ofta frekventerade sajter med spelkoppling som är helt dödfödd inne i Al Sadd Arena är ... rekatochklart.com.
Försöker se det som en komplimang av något diffust slag. Irritationen kvarstår dock. Det gör att textförfattandet och framför allt det mer konkreta rekandet blir lidande.

Men, som sagt, den som har samvete till det kan nog relativt tryggt köra Frankrike som virke idag, tyvärr.
Ryssland rak eller med -1,0 känns okej oddsmässigt, men hade inte vågat mig på högre hcp-lina. Argentina är inte dåligt och går vidare med X. Kommer sälja sig väldigt dyrt, och Ryssland har hittills inte gjort en helt gedigen insats i 60 minuter i sträck.

Vi hörs ikväll. Och imorgon. Och i övermorgon.
Nu börjar allvaret här i Doha. Mot OS-kvalplatser och VM-medaljstrid, via gruppfinal!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar