JohnAnthony

NFL: Söndagsdrag

12 Oktober 2013 - 18:48
Efter TNF förlusten på en 1 unit ligger Johnanthony nu på +3,60 units.


Söndagens drag är tre till antalet och samtliga känns mycket bra.Saints (5-0) at Patriots (4-1)New Orleans Saints har vunnit samtliga matcher i år och jag förväntar mig att den trenden fortsätter in i vecka sju. New England Patriots är ett bra lag men saknar för många viktiga pusselbitar för att hänga med Saints i den här matchen. Jag tror det blir en shootout med mycket poäng och dagens Patriots är inte byggt för den sortens matcher.

Saints QB Drew Brees är 3-0 mot Patriots QB Tom Brady och har idag många fler vapen än Brady att arbeta med. Saints TE Jimmy Graham är i princip ostoppbar för tillfället och har chansen att nå sin femte 100 yds + match för säsongen vilket är vad en dominant WR vanligtvis kan uppnå. Patriots TE Rob Gronkowski kanske kommer till spel men det är inte troligt. Kommer han till spel för första gången den här säsongen så kommer han inte vara tillräckligt formtoppad för att matcha Graham.

Det går inte att stoppa Saints just nu och de gör mints tio poäng för mycket för Patriots i den här matchen. Tom Brady spelar bra men det räcker inte.

Spel: Saints

Odds: 2,15

Bookmaker: Bet 365

Insats: 3 units

Lions (3-2) at Browns (3-2)Indikationerna är att Detroit Lions WR Calvin Johnson spelar efter sin skada som höll honom borta från den senaste matchen som blev en förlust mot Green Bay Packers.
Även om han kanske inte gör sitt livs match så kommer han att uppta bevakning från Cleveland Browns bästa CB Joe Haden som tidigare i år stängt ner en rad top WRs.
I min mening är Lions bättre på nästan alla positioner och framför allt på två av de viktigaste i det här spelet, QB och DL.

Jag förväntar mig att DEs Ndamukong Suh och Nick Fairley kommer pressa Browns QB Brandon Weeden hela matchen och tvinga fram misstag som ger Lions några korta drivar där Lions QB Matt Stafford och hans offense kan kapitalisera.

Lions är ett bra lag och behöver vinna för att hänga med Chicago Bears i divisionstoppen sedan Chicago alltså vann veckans TNF match mot New York Giants.

Lions vinner med ett FG eller mer i en match med inte alltför mycket poäng.


Spel: Lions -2,5

Odds: 1,91

Bookmaker: Ladbrokes

Insats: 2 units


Packers (2-2) at Ravens (3-2)
Green Bay Packers behöver vinna den här matchen för att bli relevanta i SB diskussionen där de hör hemma igen. Packers är et komplett lag med ligans bästa QB Aaron Rodgers och en skadefri recieverkår som kommer tillåta laget att göra mycket poäng. Baltimore Ravens har inget lag som kan göra mycket poäng i år.

Sedan förra årets SB säsong har man blivit av med TE Dennis Pitta som är långtidsskadad och WR Anquain Boldin som flyttat till San Francisco.

Även om Packers spelar utan sin bästa Passrusher Clay Matthews så är man det bästa laget här. Inget snack om saken, Aaron Rodgers tar laget på sina axlar och visar hur bra han är. Packers vinner med minst två poäng.


Spel: Packers -1

Odds: 1,79

Bookmaker: Unibet

Insats: 2 units

1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Melooman - 2013-10-12 21:21

Har sett att många valt Packers att vinna matchen. Har dock en helt annan känsla. Baltimore har ännu inte tillåtit en TD på M&T Stadium (2 matcher). Jag gillar vad jag ser hos mästarna. Dem kommer jaga Rodgers på söndag med Sizzle o co, sätta press på honom. GB har inte sett vassa ut offensivt de två senaste mot Cinci och Detroit. Och nu har man förlorat Clay Matthews i defense. Baltimore vinner 23-17.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar