JohnAnthony

MNF: Colts at Chargers

14 Oktober 2013 - 18:42
+8,00 units efter ännu en helg med kraftig plusstatistik. Om ni inte redan gjort det så FÖLJ Johnanthony bloggen här på R&K nu.


Indianapolis Colts (4-1) at San Diego Chargers (2-3)

Veckans MNF är en riktig höjdarmatch i mina ögon, två lag som spelar väldigt underhållande men på helt olika sätt. Indianapolis Colts är på väg att bygga ett komplett lag med QB Andrew Luck som ledare. Luck var rookie förra säsongen men tillhör redan ligans tre bästa QBs. Förutom Luck har man tradat sig till RB Trent Richardson från Cleveland Browns och han har redan producerat på hög nivå och tillåtit Luck att prestera på topp sedan han kom till klubben. En annan viktig faktor är kemin mellan veteranen Reggie Wayne och Luck, liksom han var för Peyton Manning under hans tid i klubben har Wayne varit en enorm trygghet för Luck och är med sina säkra händer och välsprungna routes varje QBs dröm.

Även San Diego Chargers har en QB i absoluta toppklass, Philip Rivers har spelat tre matcher i år där han har kastat för minst 400 yards vilket är enormt. Det säger dels att han är väldigt bra och att laget kan producera genom luften vilket även statistiken visar, Chargers ligger trea i ligan vad gäller passningsyards med 311 ypg. Det säger dock även att laget är ojämnt och inte spelar upp till par som helhet. Ett record på 2-3 och en QB med så många yards avslöjar ett ensidigt anfallsspel. På marken är man rankade på 21a plats med 91,2 ypg. Ett ensidigt anfallsspel leder ofta till misstag, något Rivers dock lyckats hålla sig borta från i år med 13 TDs och 5 INTs. Det är alltså inte Rivers som är problemet utan allting runtomkring honom. Lagets försvar är rankade på 28e plats i totalt försvar.

San Diego spelar i en division (AFC West) där ligans två obesegrade lag, Kansas City Chiefs och Denver Broncos också spelar och behöver vinna ikväll för att inte säsongen ska vara över.

Den viktiga matchupen här är Colts offense mot Chargers defense. Colts är 4 i ppg, 4 i rypg och 12 i total ypg statistiken medan San Diegos försvar är allra sist i många kategorier.

Colts är ett komplett lag med bra personal från Head Coach till Kicker och vinner i en match med mycket poäng.Spel: Colts -1

Bookmaker: Bet 365

Odds: 1,97

Insats: 2 units

Spel: Över 49 poäng

Bookmaker: Pinnacle sports

Odds: 1,92

Insats: 1 unit
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
18:15  Erzgebirge Aue - Karlsruher
Fotboll - 2 Bundesliga - Erzgebirge -1 hörna
2.18
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91

Skador & Avstängningar