JohnAnthony

NFL: Vecka 8

22 Oktober 2013 - 17:29
Ett litet steg tillbaka under söndagen i och med att Patriots förlorade men ändå positiv statistik även den här helgen som helhet.

Johnanthony är nu + 6,75 units.

Jag återkommer under torsdagen med ett TNF spel som känns riktigt bra men innan dess tänkte jag kommentera några av helgens matcher som känns intressanta. Inväntar mer info innan spel kan läggas men så här tänker jag kring vecka 8 idag:


Browns at Chiefs

Två lag som är byggda likadant med bra försvarsspel och dugligt anfall. Chiefs är obesegrade som ända lag i NFL men är långt ifrån ligans bästa lag. Förlusten kommer, frågan är när. Browns gör en av sina bästa säsonger på länge. +7,5 känns högt just nu.


Cowboys at Lions

Cowboys är ett bättre lag än de får ära för och deras QB Tony Romo tillhör ligans tio bästa. Jag tror Cowboys vinner NFC East i år, speciellt sedan man slog Eagles övertygande senast. Innan det slog man Redskins lika övertygande och pressade Denver i vecka 6. Spelar DeMarcus Ware vinner Dallas. Om spridningen landar på 3,5 är det taget, detta kan avgöras med ett FG.


Falcons at Cardinals


Falcons QB Matt Ryan är en av ligans bästa men har saknat för många anfallsvapen i år. Laget kom från sin bye- week och vann senast vilket var bra. De måste fortsätta vinna och har ett bra läge här mot ett mediokert Cardinals.


Steelers at Raiders

Poängsnålt. Steelers bör slå Raiders nu när de har vaknat till liv. För mycket rutin, stolthet och tradition i Steelers för att förlora mot ett lag helt utan någon av dessa kvaliteter.

Tony Romo.
Robinn Sander
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:53  Lopp 9: Magnifik Brodde
Trav - Boden - Vinnare
2.25
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 1 under 2.5 mål
1.91
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
20:45  Real Madrid - Liverpool
Fotboll - Champions League - 1
2.25
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar