JohnAnthony

NFL: Vecka 8

27 Oktober 2013 - 15:33
Efter senaste vinsten är Johnanthony nu +7,66 units på säsongen. Det är bara att följa bloggen helt gratis här på R&K för att ta del av avkastningen. Jag har gjort detta i många år och garanterar plusstatistik över säsongen för den som följer.

Oavsett vilka summor just du spelar för så innebär de rekommenderade insatserna på 1-5 units en procentsats av din totala spelkassa. Med ett spel på 1 unit investerar jag 2% av min totala spelkassa och maxinsatsen 5% innebär enligt stigande skala således 10%.


Så till söndagens drag.


Dolphins at Patriots

New England Patriots kommer från en förlust mot rivalerna från NYC i Jets. Patriots försvar spelade oroväckande dåligt i den matchen men det förväntar jag mig att Pats Coach tillika legend och försvarsguru Bill Bellichick kommer åtgärda med ett eller flera smarta drag för att fylla de luckor som finns efter alla skadebekymmer.

På andra sidan bollen börjar däremot laget bli skadebefriat och kommer så småningom inta rollen som ett av ligans bästa anfall. Rob Gronkowski har ännu en träningsvecka i kroppen och kommer ikväll dela anfall med WR Danny Amendola för första gången den här säsongen. QB Tom Brady har bara förlorat en gång på elva försök mot Dolphins på hemmaplan och jag tror han lägger ännu en vinst till den siffran ikväll och jag tror han gör det med minst en TDs marginal.

Patriots äger AFC East och kommer inte förlora två raka divisionsmatcher, förlusten mot Jets ger oss ett revanschsuget Pats som attackerar in i fjärde kvarten oavsett vad det står. Patriots täcker lätt.

Spel: Patriots -6

Odds: 1,91

Bookmaker: bet365

Insats: 1 unit
Redskins at Broncos

Broncos och Peyton Manning förlorade förra helgen sin första match för säsongen ganska oväntat mot Mannings gamla lag Indianapolis Colts. Innan dess har Broncos ägt sina motståndare och varit ostoppbara med sitt anfall.

Denver har täckt överspelet i alla matcher i år och dessutom varit nära att göra det utan motståndarnas hjälp några gånger. Manning har helt enkelt för många alternativ att kasta till.

Även Washington har ett anfall som rankas som topp tio och jag förväntar mig att RG3 kommer göra ännu en bra match nu när han verkar vara på väg tillbaka i form efter sin knäskada. Förra veckan mot Chicago Bears gjorde Redskins 45 poäng och släppte till 41. Det är ingen utsvävning att säga att Denvers anfall är väldigt mycket bättre än Chicagos och att Chicagos försvar är mycket bättre än Denvers. Resten kan ni räkna ut själva.

Denna matchen är ett tydligt överspel där linan ligger på relativt men inte överdrivet höga 57,5.

Spel: Över 57,5

Odds: 1,90

Bookmaker: bet365

Insats: 1 unit
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mackan12 - 2013-10-28 08:25

27-17 till Patriots.

Överspelet stannade på 66.


Första gången jag rygga så TACK.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar