JohnAnthony

MNF: Seahawks at Rams

28 Oktober 2013 - 20:14
Efter söndagens framgångar är Johnanthony nu + 9,48 units över säsongen.

Ikväll är tanken att vi går över 10 % avkastning.Seattle Seahawks är utan tvekan ett av ligans bästa lag och St. Louis Rams är utan tvekan ett av de sämsta. Lagen är dessutom divisionsrivaler i den mycket tuffa NFC West.

Det är ingen tvekan om att NFC West i år igen kommer handla om två lag, San Francisco 49ers, som vann övertygande i går igen och nu är uppe i fyra raka segrar efter en skakig start, och Seattle Seahawks som därmed behöver vinna inatt.

Att Seahawks vinner tycker jag känns ganska säkert. Rams har visat upp bra spel stundtals i år men då var det startande QB Sam Bradford som ledde laget. Han är nu skadad och in kommer Kellen Clemens som är en klassisk Journeyman vilket är en omskrivning för en spelare som inte platsat någonstans och därför rest runt mellan olika lag.

Clemens ställs i den här matchen mot ett av ligans absolut bästa passsförsvar. Medan Seahawks försvar är dominant som helhet är det passförsvaret som sticker ut. Richard Sherman är just nu ligans bästa CB och kommer stänge ner Rams förste reciever. Även S Cam Chancelor är en bollhök vilket inte båda gott för Rams backup QB. Clemens kommer akta sig för Sherman och Chancelor då han vet att han inte kan göra turnovers om laget ska ha en chans. Detta gör att alternativen blir få och jag tror inte Rams producerar mycket offensivt inatt.

Seahawks har dessutom ett anfall som passar utmärkt mot Rams 30e rankade springförsvar. RB Marshawn Lynch är utan tvekan en av ligans bästa, speciellt på 3rd down och QB Russel Wilson är som allra bäst när han springer med bollen. Seahawks är motiverade att dominera Rams för att visa att de blir att räkna med i divisionen och i NFC.

Seahawks är som bäst på hemmaplan där de i stort sett är oslagbara men har visat upp att de även kan spela på bortaplan, laget är 3-1 borta över säsongen och 6-1 totalt.

Spel: Seattle Seahawks -11,5

Odds, 1,90

Bookmaker: bet365

Insats: 1 unit


Robinn Sander
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar