JohnAnthony

NFL: Vecka 9 + SB Pick

29 Oktober 2013 - 14:00
Inför vecka 9 är Johnanthony +8,48 units. Följ bloggen genast.


Vecka nio innebär att vi är förbi mittpunkten av årets säsong och det är vid det här laget ganska tydligt vilka lag som är contenders och vilka som är pretenders.

De jag tror har SB chanser i år är från AFC: Colts, Chiefs, Patriots och Broncos. I den ordningen.

Från NFC: Saints, Packers, Lions, 49ers, Cowboys.

Som jag ser det är Indianapolis det mest kompletta laget i NFL och jag håller de som favoriter i dagsläget. QB Andrew Luck är ligans bästa spelare med sina ledaregenskaper och kompletta fysiska och psykiska förmågor. Laget har bestämt sig för att vinna en SB tillsammans och jag tror ägaren Jim Irsay var smart när han bytte inriktning från Peyton Mannings flashiga siffror till Andrew Lucks ”Just win” mentalitet. RB Trent Richardson kommer börja leverera lagom till slutspelet och Colts börjar redan i den andra säsongen av Luck- eran med att vinna sin första av många SBs.

Det finns mycket spelvärde i att lägga en slant på laget som Superbowl vinnare nu innan Broncos och Patriots blir avslöjade som de endimensionella och QB centrerade lag de är.


Spel: IND Colts vinnare av SB 2013

Odds: 17,00

Bookmaker: bet365

Insats: 2 units


Så till vecka nio och de mest intressanta matcherna.Steelers at Patriots

Patriots kommer dominera lag som Steelers så länge de har Tom Brady. Patriots kommer göra poäng, minst 25, mot ett åldrat Steelers D som inte längre skrämmer någon. Även om QB Ben Roethlisberger är kompetent så krävs det mer explosivitet bland recievers för att kunna spela med lag som Patriots. Patriots anfall kommer bara bli bättre för varje vecka som går. 35-14 Pats.Ravens at Browns

Ravens har för mycket rutin och en för bra HC för att komma från sin bye week och förlora ett divisionsmöte mot Cleveland Browns. SB mästarna kommer med en tight gameplan där RB Ray Rice utiliseras bättre än på länge. 17-3 Ravens.


Saints at Jets

Det går inte att stoppa Saints i år. Ända sättet att slå dem är att göra massor av egna poäng i en shootout. Man kan lugnt säga att Jets inte är byggt för en sådan match. Jets har ingen kompetent QB vilket är en förutsättning i det fallet. 39-2 Saints.


Chargers at Redskins

Jag gillade inte vad jag såg från Washington och RG3 senast mot Denver. Försvaret spelade stundtals okej men man var helt ofarliga framåt. Det finns en hype kring RG3 och de så kallade springande QB spelarna. Det är roligt att titta på men kommer aldrig fungera i längden. RG3 fortsätter befästa min teori genom ännu en medioker match där han drar på sig nya skador. Chargers 24-10.Robinn Sander
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
MalakaNCAA - 2013-10-29 19:04

Intressant, själv inte sett Colts som något hot iår. Men samtidigt har dem spelat riktigt bra fotboll. Och är ett av de få lagen i toppen som faktiskt har både ett pass spel och en spring spel. Chiefs kan inte kasta bollen för fem öre, dem liknar Broncos för två år sedan. Sprang med bollen och hade ett bra försvar.

Vi testar en slant på det.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar