JohnAnthony

NFL: Vecka 9

2 November 2013 - 18:06
När nu mer än halva säsongen har gått är det hög tid för de lag som tänker sig att spela i Januari, det vill säga slutspelsfotboll, att börja prestera. Medan den första halvan av säsongen ofta präglas av överraskningar och lag som överpresterar brukar säsongens mittpunkt innebära att man i större utsträckning kan lita på de lag och individer som har i sin identitet att spela i Januari. När insatserna går upp brukar även noggrannheten och kvaliteten hos de stora lagen göra det. I vecka 9 finns inga överraskningar för den som har gjort sitt jobb innan dess.

Ravens at Browns

Ravens kommer direkt från sin bye week till detta viktiga divisionsmöte mot Cleveland Browns. Coach Jim Harbaugh verkar implementera en matchplan som innebär en stor dos av RB Ray Rice när han nu verkar vara helt kvitt sina skadebekymmer. Detta är bra för Ravens som behöver sin och en av ligans bästa RBs i form för att gå långt. Ravens identitet är att spela kraftfull fotboll längs marken och aggressivt försvar. Det var även vad som tog laget till mästerskapet förra året. Även om mycket har sagts om QB Joe Flacco så behöver han dessa faktorer för att kunna leverera på den höga nivå han gjorde under förra årets säsong och framför allt slutspel. Ravens försvar har spelat bra i år igen och om Rice hittar lite bättre stats än tidigare så blir de farliga återigen.
Ravens har 11 raka segrar mot Browns och när laget kommer från en bye week där de planerat för Browns och deras nya QB starter Jason Campell som gör sin första match ser jag dem inte förlora. Ravens gör ett statment här och visar att historien väger tungt i NFL.

Ravens -2,5, 1,90, Bet 365, 2 units


Saints at Jets

Drew Brees och hans Saints har ligans bästa offensiva enhet och är som jag har sagt tidigare ostoppbara på riktigt. I säsongen där det blivit standard att QBs kastar för 400 ypg tror jag Brees kommer upp i de statsen mot ett orutinerat Jets backfield som antagligen kommer använda sin bästa spelare CB Antonio Cromartie till att täcka Saints TE Jimmie Graham. Detta kommer inte fungera och Saints vinner stort. Det bör även nämnas att Saints försvar släpper till 17,1 ppg under DC Rob Ryan. Laget gör minst 30 mot Jets och täcker.

Saints -6, 1,92, Bet 365, 2 units


Colts at Texans

Det har gjorts för mycket kring att Colts WR Reggie Wayne är skadad. Wayne är en magisk spelare men Colts är ett komplett lag och kommer kunna hantera detta också. När Andrew Luck kan säkra divisionen (i stort sett) så tror jag han löser detta också. Robert Mathis kommer göra livet surt för Texans nya QB Case Keenum och forcera fram misstag. Colts är på väg uppåt och Texans är ett lag i spillror, det visar sig här. Colts backar upp mina SB förväntningar och täcker.

Colts -2,5, 1,91, bet365, 1 unit


Robinn Sander
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Stockholm - 2013-11-04 05:49

Ja, jevlar, det är inte över förrens den feta kärringen sjunger... :-)

I 2a visade ju Luck lite av det som kanske kan ta IND till en SB. Men fan vet, då får man ju inte "ge bort" en hel halvlek som man gjorde i denna match. Bättre lag får man ju möta i ett (ev.) slutspel..

Nu vet man ju inte hur HOU påverkades av att deras Headcoach blev sjuk å fick föras till sjukhus precis i halvtid. Men samtidigt så missade man ju ett FG i tidigt läge å även ett då man hade 24 poäng och även ett med 5 sek kvar, dock långt från 55 yards så det var väl inte så oväntat.. Så tja, vad vet man..

Men dina "förväntningar" är iallafall "levande" efter matchen kan man ju trots allt säga..

Kul att du skriver en blogg om am.fotboll å du verkar veta vad du skriver om.
Klart läsvärt...

Stockholm - 2013-11-04 04:11

Nu är det ju här iofs skrivet i halvtid mellan HOU-IND och det kan ju ändras.....
Men, inte fan ser Luck ut som någon som kan ta sitt lag till en SB-vinst.?!? Får ju för h-e inte iväg bollen. Är månne Reggie Wayne mer saknad än vad man trott??
Nu är ju HOU jevligt tända tycks det efter 5 raka torsk och nye QBn, Keenum, är ju het.

Får se om IND kan komma tebax i 2a halvlek. Tveksamt, men det är ju vid dessa tillfällen dina "SB-förväntningar" ska förverkligas??

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5
1.81

Skador & Avstängningar