JohnAnthony

TNF: Colts at Titans

13 November 2013 - 18:51
Första matchen i vecka 11 innebär ett möte mellan Indianapolis Colts (6-3) och Tennesee Titans (4-5) som båda spelar i den mediokra divisionen AFC South. Indianapolis leder för tillfället divisionen med två matchers marginal och har möjlighet att genom en vinst på torsdag öka det försprånget och hänga av det största hotet mot en divisionsvinst och därmed en slutspelsplats.

Båda lagen kommer från smärtsamma förluster i vecka 10 mot lag de borde ha slagit. Tennesee förlorade på hemmaplan mot de tidigare vinstlösa Jacksonville Jaguars (1-8) med 29-27 och Indianapolis förlorade, även de på hemmaplan, mot St. Louis Rams (4-6) med större siffror än någon kunde ana inför matchen (38-8).

Den stora anledningen till att St. Louis kunde köra över Indianapolis på det sättet var egentligen inte något som Rams gjorde utan det faktum att Colts just nu spelar anfallsspel med två spelare, QB Andrew Luck och WR T.Y Hilton. Laget har helt tappat den offensiva balans man hade tidigare under säsongen vilket var en av faktorerna till Lucks framgång och mitt val av laget som en SB kandidat (till och med favorit). Det faktum att man har blivit av med WR Reggie Wayne som är skadad borde inte spela så stor roll när man har en rad alternativ till Hilton som kan fånga bollarna. WR Darrius Heyward-Bey och TE Coby Fleener är mer än kapabla recievers.

Det stora problemet för indianapolis är att man helt har tappat sin förmåga att springa med bollen från RB positionen. Den uppmärksammade övergången från Cleveland Browns, RB Trent Richardson, har inte producerat som man hoppats på. I de senaste två matcherna har laget sprungit för 69 respektive 18 yards vilket är alldeles för lite. Mot Rams hade Luck 47 passningsförsök vilket är minst 10 för mycket. Ett effektivt springspel används dels för att ta yards på i synnerhet första och andra down och dels för att sakta ner motståndarnas passrush. Utan springspel kan motståndarna uteslutande fokusera på att nå fram till QBn vilket är vad som har hänt för Colts på sistone och vi har sett Luck göra okaraktäristiska misstag som ett resultat av detta. De 3 INTs han kastade mot Rams var lika många som han hade totalt på säsongen innan den matchen.

Tennesee har förlorat 4 av sina 5 senaste matcher och är ett lag som har mycket potential men inte kunnat fungera som en enhet så här långt i år. Den största orsaken till detta är lagets QB Jake Locker som inte kan hålla sig skadefri, med honom är Tennesee ett kompetent lag offensivt med ett bra försvar som backar upp dem. Utan Locker påverkas båda lagdelarna på så sätt att misstagen blir för många med backup QB Ryan Fitzpatrick vilket ger försvaret för mycket tid på banan för att vara verkligt effektiva.

Titans presterade 4 turnovers i matchen mot Jaguars och har nu en marginal på -5 vad gäller turnovers sedan vecka 5. Jake Locker är nu ute vad det verkar för säsongen och vi kommer få se Ryan Fitzpatrick som starter på torsdag.

Colts har i år visat att de kan mäta sig med de bästa genom att slå Denver Broncos (8-1), San Francisco 49ers (6-3) och Seattle Seahawks (9-1) men även att man kan förlora mot lag som Miami Dolphins (4-5), San Diego Chargers (4-5) och St Louis Rams (4-6). Målet för Colts just nu borde vara att ta sig in i slutspelet och hoppas på en bra månad i januari. En vinst i den här matchen skulle vara ett stort steg i den riktningen. En faktor som kommer spela in i den här matchen är det faktum att Colts förlorade med genanta siffror i vecka 10. Jag tror man kommer vilja visa att man är bättre än så och att det var en engångsföreteelse. De senaste 7 förlusterna Colts haft har följts upp av en seger. Ledarskap i form av HC Chuck Pagano och QB Andrew Luck är en faktor i den statistiken utan tvekan. I de sju matcherna har de dessutom täckt ATS.

Indianapolis har vunnit tre raka matcher mot Tennesee, senast den 9/12-2012 när det slutade 27-23 i Indianapolis. Colts är 3-1 på bortaplan i år och Titans är 2-3 på hemmaplan.


Indianapolis Colts -2,5, 1, 82, bet365  Speltips Odds

,
Robinn Sander0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:55  Global Withdrawl - Cat Chevy
Trav - Solvalla - H2H 1
1.70
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
15:00  Kalmar FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20
20:30  Cadiz - Tenerife
Fotboll - La Liga 2 - 1
1.75
12:00  Cilic - Duchworth
Tennis - Franska Öppna - Cil hcp -9,5 games
1.71

Skador & Avstängningar