JohnAnthony

Thursday Night Football

4 December 2013 - 21:41
Det slutade med 2/3 rätt i söndags efter Denvers oroväckande inledning. Brady presterade som vanligt för Pats men det var lagets D som underpresterade enormt. jag tror det kommer dyka upp en sådan match av Patriots D i slutspelet och håller dem därför inte som några favoriter i år.

I veckans TNF möts två av ligans sämsta lag i jacksonville Jaguars och Houston Texans. Jacksonville har ligans klart sämsta roster och Houston har ligans klart sämsta streak (10L). Även om Texans 10 matcher långa förlust streak är makaber så har laget en klart bättre och mer komplett roster än torsdagens motståndare. I Texans finns några av ligans bästa spelare såsom DE J.J Watt och WR Andre Johnson. Individuell kvalitet finns även på den viktiga QB positionen där Rookie Case Keenum tagit över efter Matt Shaubs svaga säsongsinledning.

Keenum är en framtidsman och jag tror Texans kan bygga vidare med honom som fast punkt i anfallet tillsammans med deras två kompetenta RBs Arian Foster (som är skadad resten av den här säsongen) och Ben Tate.

I denna AFC South match behöver laget visa att de är regerande divisionsmästare och efter den jämna matchen mot Patriots i förra veckan så ska det inte vara omöjligt. I matchen mot Patriots (34-31 L) visade Texans ett stark anfallsspel med många stora spel. Patriots tillhör ligans bästa lag och om den matchen var en vägvisare så ska Jaguars inte bli några problem.


Texans är minus 12 vad gäller turnovers, en statistik som ofta indikerar om laget går bra eller dåligt. Detta är något märkligt med tanke på lagets på pappret starka försvar. Problemet är att deras backfield inte kan stå upp mot någon egentligen. Jacksonville bygger sitt spel kring ett bra springspel i offensiven där de senaste veckorna fått igång RB Maurice Jones Drew som lyckats springa för över 100 yds.


Senast lagen möttes vann Jaguars med 13-6 i Houston efter en dominant försvarsinsats.

Jag tror Texans som inför säsongen var en av SB favoriterna vill avsluta säsongen snyggt och kunna bygga vidare på något till nästa säsong, lagens kvalitet skiljer sig egentligen mycket och jag tror det visar sig här.


Houston Texans, -2,5, 1, 83, Bet 365.

Över 42,5 poäng, 1, 88, bet365.Robinn Sander
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5
1.81

Skador & Avstängningar