JohnAnthony

NFL: Vecka 14

7 December 2013 - 23:05
Det var nära att båda torsdagens spel satt när Matt Shaub fick två chanser på sig att driva sitt lag till en avgörande TD men visade upp sin inkompetens än en gång. Jag tror hans tid i ligan är över efter säsongen, åtminstone som starter. NU till söndagens drag:


Bills at Buccaneers

När två mediokra lag utan något att förlora möts förväntar jag mig en shootout. Buffallo Bills har läckt i båda riktningarna hela säsongen vilket har lett till ett väldigt ojämnt spel och därmed record, 4-8, i den svåra AFC East där New England Patriots genom starkt divisionsspel står i vägen för de andra lagens framgång år efter år. Förra veckan gjorde Atlanta Falcons offensiva enhet 34 poäng på Bills vilket säger en hel del.

Det som gör Bills farliga är CJ Spiller som är ligans mest explosiva RB och närsomhelst kan bryta ett stort spel samt det faktum att man är villiga att chansa och satsa på stora spel vilket QB EJ Manuels siffror indikerar.


Tampa Bay Buccaneers började året skrämmande dåligt och länge trodde man att de skulle gå igenom säsongen utan att vinna en enda match. Sanningen är att de är ett ok lag med många bra spelare och sedan Rookie QB Mike Glennon (13 TD- 5 INT) tagit över de offensiva spakarna har laget visat sig kunna leverera hyffsat.


I en inte alltför defensivt välspelad match får vi se en hel del poäng både från lagens D och O.

Över 42,5 poäng, 1,91, bet365
Vikings at Ravens

Baltimore Ravens som senast slog Pittsburgh Steelers i en mycket viktig divisionsmatch kontrollerar nu sitt eget öde och kan genom att fortsätta vinna säkra en slutspelsplats. Ravens har underpresterat i år som helhet vilket beror mycket på det faktum att förväntningarna sedan förra säsongen varit för höga. En recieverkår som tappar Pro Bowlers som Dennis Pitta TE (som inte spelat på länge), Anquain Boldin WR (som gått till 49ers) och dessutom har sin offensiva stöttepelare Ray Rice RB spelandes på en förvånansvärt låg nivå har inte hjälpt den numera exremt högavlönade QBn Joe Flacco att motsvara förväntningarna.

Ravens försvar tillåter bara 19,6 ppg och är återigen att räkna med, försvaret som varit ett signum i Baltimore de senaste 15-20 åren.

Det faktum att Vikings verkar spela med olika QBs varje vecka är ett tydligt tecken på ett lag i disharmoni och som mentalt redan har börjat satsa på nästa säsong. Lagets bästa spelare RB Adrian Peterson behöver bära laget på egen hand men har inget att spela för längre och jag tror han kommer flytta på sig till nästa säsong, till en contender. Han är för bra för att inte vara med i slutspelet.

Coach John Harbaugh ser utan tvekan till så att hans lag vinner med mer än en TD mot Vikings.

Ravens -6, bet365, 188


Robinn Sander

1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
R.Baggio - 2013-12-08 21:43

Fan går ju inget bra de här..... inte förra helgen o nu ravens.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar