JohnAnthony

TNF: Chargers at Broncos

12 December 2013 - 22:19
I veckans Thursday Night Football möts San Diego Chargers och Denver Broncos i den tuffa divisionen AFC West som även innehåller Kansas City Chiefs som är 10-3 och tillhör ligans absolut bästa lag.

Denver Broncos har spelat lysande i två matcher sedan förlusten mot New England Patriots och gjorde förra veckan 51 poäng på egen hand mot Tennessee Titans som dock måste anses vara ett mediokert lag. Broncos är 11-2 på överspelet den här säsongen och är ett lag med en extrem offensiv. Förutom QB Peyton Manning har laget några av ligans bästa recievers med Erick Decker i spetsen. Ett annat av Mannings vapen, Wes Welker är skadad sedan den hjärnskakning han ådrog sig förra veckan men kanske kommer till spel likväl.

San Diego ligger strax efter Baltimore ravens och Miami Dolphins i jakten på den sista Wild Card platsen i AFC och behöver vinna den här matchen. Förra veckan slog man New York Giants med 37-14 och spelade bländande. QB Philip Rivers fortsatte att bära sitt lag som han har gjort stora delar av säsongen, Rivers har passat för 3882 yds den här säsongen och hittar rätt med 70,3 % av sina passningar. Dessutom passar han ofta djupt vilket jag anser vara hans styrka och ett vapen Chargers kommer behöva mot Broncos där det gäller att kunna göra mycket poäng snabbt.

Förutom den framtifa HOF Ten Antonio Gates så har Rivers en oerhört bra reciever i WR Keenan Allen som har blivit lite av en go-to spelare för Rivers, si synnerhet på de djupa passningarna.

Broncos har vunnit samtliga hemmamatcher i år (7-0) och ser oerhört starka ut. Detta är en klassisk trap-game som jag ser det. Denver är favoriter helt klart men några faktorer talar för Chargers varför de kan vara värda en mindre insats inatt, lite av en TV-peng.

- Chargers MÅSTE vinna för att ha en realistisk chans på slutspel
- Chargers har själförtroende sedan Giants matchen och är RIKTIGT bra när alt flyter
- Förra mötet var jämnt och kunde gått vilken väg som helst (28-20 Broncos) vilket innebär att de tror på seger
- Mycket står på spel för Denver som inte får förlora om de vill vara förstaseedade genom slutspelet sedan förlusten mot Patriots
- Peyton Manning levererar ALDRIG när det räknas (däremot levererar han statistik i grundserien och därmed bra storylines till journalister)  Speltips Odds

,
Chargers, 5,00, Bet 365
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:55  Global Withdrawl - Cat Chevy
Trav - Solvalla - H2H 1
1.70
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
15:00  Kalmar FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20
20:30  Cadiz - Tenerife
Fotboll - La Liga 2 - 1
1.75
12:00  Cilic - Duchworth
Tennis - Franska Öppna - Cil hcp -9,5 games
1.71

Skador & Avstängningar