JohnAnthony

NFL: Julspel

20 December 2013 - 17:27
Då var det dags för NFL säsongen att rulla in på julnätterna vilket förstå är alldeles underbart. Viktiga matcher med stort spelvärde ger oss Julmys på en mycket hög nivå.

Cowboys at Redskins

När Dallas förra veckan förlorade mot Green Bay var det överraskande på grund av den stora halvtidsledning de hade skaffat sig genom effektivt anfallsspel hela första halvlek. Dallas rörde bollen fram i banan som de ville och ända anledningen att det inte var större siffror och helt avgjort var några få misstag när de var i poängposition. Annars använde QB Tony Romo Miles Austin väl och som vanligt Dez Bryant som hade över 150 yds i matchen samt en TD. Andra halvlek är en annan historia och lagets försvar kollapsade som så många gånger förr den här säsongen, det faktum att Rob Ryan inte längre coachar enheten lär svida i många Cowboyshjärtan.

Dallas riskerar nu att missa slutspelet för fjärde året i rad ifall de förlorar den här matchen samtidigt som Eagles slår Bears i SNF. Dallas hör hemma i slutspelet enligt mig och jag tror de visar det genom att dominera ett Redskins utan något att spela för och med en QB som spelar för att höja sitt tradevärde inför nästa säsong. Dallas kompletta anfall har förutom Romo och nämnda recievers en TE i Jason Witten som tillhör ligans bästa och en RB i DeMarco Murray som har sprungit för 280 yds i de två senaste matcherna. Dallas är 4-0 i divisionen och lever på sitt divisionsrecord medan Redskins är 2-5 hemma och alltså inte lever på sitt hemmarecord.

Om Dallas vinner den här matchen så kommer Eagles inte ha något att spela för mot Bears senare på kvällen utan allt kommer då avgöras i den sista matchen för säsongen när Eagles och Cowboys möts och direktavgör divisionen.

Cowboys -2,5, 1,90, Bet 365

  Speltips Odds

,
Bears at Eagles

Bears har utan tvekan ett av ligans bästa anfall med Jay Cutler frisk och vapen som Alshon Jeffrey och Brandon Marshall att kasta till. Förra veckan gjorde enheten 38 poäng mot vad som är ett av ligans bästa försvar hos Cleveland Browns. Eagles passförsvar tillhör inte den kategorin och tillåter över 300 ypg. Tveksam statistik när Chicago kommer på besök.

Bears RB Matt Forte har sprungit för över 100 yds i tre raka matcher och kompletterar Cutler och co perfekt. Forte är ytterst underskattad och tillhör ligans elit på sin position. Eagles släppte senast till 48 poäng mot ett på alla sätt mediokert lag i Minnesota Vikings och QB Matt Cassell. Lagets försvar började säsongen hyffsat men har de senaste veckorna fallit samman. Chicago har gjort 83 poäng i sina två senaste matcher. Ytterligare en sak, förutom att Eagles eventuellt inte har någonting att spela för och eventuellt vilar spelare, som talar för Bears är att deras viktige LB Lance Briggs är på väg tillbaka, utan honom har laget fallit till sist i rankingen som avser springförsvar vilket kan straffa sig när ligans högst rankade springanfall står på andra sidan LOS (Line Of Scrimmage).

Bears +3,5, 1,90, Bet 365

  Speltips Odds

,God Jul!

Robinn Sander
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Stockholm - 2013-12-23 06:28

Jösses. CHI totalt överkörda. Leverarar inte offensiven så måste defensiven göra det bra men den var ju totalkatastrof.
Ska sägas, PHI är grymma off när allt funkar men det underlättades verkligen av CHI svaga def.

Och vad tusan gjorde M. Forte? Usel i springandet och när han skulle blocka så var han usel vilket ledde till bl.a 2 sackar.

Och J. Cutler. Har sagt det förr, han är inte någon vinnare. Hanr gör bra spel emellanåt men i det stora hela en mindre bra QB om man vill vara med å fightas om SB.

Byt bort, sälj fortast möjligt.

Nu verkar det som om GB tar hem deras div för jag kan inte se att CHI kan ta dom i sista matchen. Och då kan GB bli farliga OM, jag säger OM , A. Rodgers kommer tebax..

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw -2,5 games
1.74
17:00  Santillan - Muller
Tennis - Franska Öppna - Muller
2.10
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
19:00  Häcken - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.20
19:00  Frej - Brage
Fotboll - Superettan - 2 asian 0
1.825
19:00  J Södra - Degerfors
Fotboll - Superettan - 1
2.20
01:05  L V Phantoms - T Marlies
Ishockey - AHL - 2 Moneyline
1.87
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar