Jolinho

Fredag 7/3

6 Mars 2014 - 23:02
Tjenare bettingkompisar! Tänkte bjuda på några roliga drag t Franska Ligue 2 omgången som är imorgon , har funnit en del intressanta lir :) mestadels går jag denna gång på feeling och statistik! Det brukar funka bra ibland :)

Nåväl:

Arles- Nancy, spel: Inget mål före 35:e minuten! Odds :1.83

Jag tror detta kommer bli en målsnål historia , Arles är mycket täta bakåt hemma man har på de 10 senaste hemmamatcherna i ligan bara släppt in ynka 3 mål. Man gör dock inte hemskt mycket mål framåt , 9 mål på de 10 senaste hemmamatcherna. I 4/5 senaste hemmamatcherna för Arles har inget mål förefallit innan matchminut 35. Nancy har på de 10 senaste bortamatcher i ligan gjort 9 mål.Nu möter man också ett lag som är täta bakåt. Jag ser värde i detta lir och detta spel ger jag en chans. Under 2.5 gav för lågt odds. Arles att hålla nollan kan vara ett alternativt lir men inget jag väljer.

Creteil- Brest , spel : Creteil över 1,5 mål odds: 2,10

Här tror jag en hel del på att Creteil gör minst två mål, till att börja med har de i de 3/5 senaste matcherna på hemmaplan gjort minst 2 mål. Man gjorde också två mål borta på Dijon sist vilket är starkt. Brest har i de 2/5 senaste bortamatcher släppt in minst 2 kassar. Känslan säger att Creteil har god chans att fixa två mål på hemmaplan och spelet testas.

Niort- Chateauroux, spel: X2 odds: 2,25

Detta spel tycker jag också är värt en slant även om Niort är bra på hemmaplan, Chateauroux har verkligen god form och har 4/5 senaste vinster och den 5:e av dessa matcher kryssade man, obesegrade i 5 raka alltså. Detta blir en svår uppgift men ja tror ändå de kan ge Niort en riktig match. Niort fick stryk med hela 4-1 borta mot Nimes senast och ett frågetecken kan man ändå sätta för denna insats.

Alltså tre lir som jag ser spelvärde i på fredagen Ligue 2 är dessa tre. Hoppas någon är med och jobbar i dessa lir. Ryggning sker ju som vanligt på egen risk :) Ha en utmärkt fredag, gott folk! Peace/Jolinho
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar