Jvk
Jvk

Kvällens spel!!

12 Juli 2012 - 15:10
Hallå

Rekandet går riktigt bra nu faktiskt och jag hoppas kunna leverera en del bra spel till kvällen oxå.

Vinnare race off

Danmark 1.73 Ladbrokes Spestopp Kl 19:00

Detta odds lär ju sjunka känns det som, Danmark kastar in  Nicki i detta möte och petar således Micke B Jensen. Madsen o Mikke J Jensen kan ju denna bana bra så de lär säkert leverera poäng ikväll. Polen roterar oxå lite då Buczkowski kommer in istället för Walasek...Polen kommer ju såklart att lägga mycket ansvar på Gollob ikväll. Det krävs ju att han kör fullt plus att några av de andra överraskar för att Polen ska vinna känns det som. Gollob har dock inte kört jättebra på denna bana så det kan bli tufft för han ikväll. Vi såg dock i sista heatet i Polen att han kan om han vill, men det kommer troligtvis inte räcka. England tror jag inte så mycket på ikväll faktiskt, denna uppgift känns för stor för dem. Jag tror Danmark vinner detta och oddset är klart bra!! 

Pedersen-Iversen 1.70 Nordicbet Spelstopp Kl 19:00
Jag har sett Iversen i ett flertal av de sista tävlingarna och jag tycker att han kanske är lite på nedgång. Jag kan mycket väl ha fel men det känns så, idag kör han som Nr4 och möter ganska bra förare i sina heat och det troliga är ju att han då möter Harris 2ggr bla. Vi såg oxå senast när han mötte GP förare då var han ett halvt varv efter de andra och det håller inte. Pedsersen kommer in i laget och han har ju faktiskt lite press på sig idag då han petat Micke B Jensen som kör riktigt bra nu. Jag tror att Pedersen kan komma att kamma hem massor utav poäng ikväll då han egentligen bara har 1 hest där det ser riktigt tufft ut med Nicholls och Gollob emot. Han ska bara sjukt taggad här. 

Janowski-Protasiewicz 2,05 Betsafe Spelstopp Kl 19:00
Jag blir ganska förvånad om Protasiewicz vinner ett heat ikväll faktiskt. Han har ju jättesvårt att ta poäng just nu känns det som. Han skrapa ihop 9p senast men det var inte världens tuffaste heat om vi ska vara ärliga. Janowski imponerar ju stort och blir farlig i U20 VM. Han skrapa ihop 11p senast efter en bedrövlig start på tävlingen. Han kom snart in i det och vann 2st heat över Iversen samt att han slog tävlingens kung Hancock dessutom. Denna kille ska vi se upp med framöver, jag tror han blir farlig ikväll oxå och han lär ju vara sjukt taggad ikväll. Vad är det för odds ärligt talat? 

Janowski-King 1.50 Betsafe Spelstopp Kl 19:00
Behöver ju knappast motivera detta spel om man ser till reken innan..Vad ska King kunna göra emot Polacken här? Nja inte mycket i min mening! Oddset lär sjunka som en spik om det blir några som ryggar detta. Känns klockrent att ha i en dubbel alt trippel.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:15  Villarreal - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
17:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
1.74
17:00  Thurgau - Ticino Rockets
Ishockey - Swiss League - 1 hcp -1,5
1.65
17:45  Lopp 10: Rafiki Fri
Trav - Örebro - Plats
1.70
20:30  Napoli - Lazio
Fotboll - Serie A - X2
1.97
21:05  Saints - Rams
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.85
00:40  Chiefs - Patriots
Amfotboll - NFL - 2 hcp +3
1.96
17:30  Spartak Moskva - N Novgorod
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.88
21:00  Eibar - Espanyol
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.73
21:30  Getafe - Valencia
Fotboll - Copa del Rey - BLGM
2.15

Livestreaming