Kasten

Tour de ski 10/15km C

1 Januari 2014 - 11:18
Jaha då ligger man i soffan, lite mer sliten än andra onsdagar....

Jag har tagit det lite lugnt med bloggandet då jag tyvärr inte har haft tid och inte hittat så många bra spel heller för den delen. Men idag har jag hittat tre fina spel.


Idag är det masstart 10/15km CTopp 3 herrar (kl 13.00) Sundby 2.25 NB
Sundby har åkt grymt under touren trotts att det varit sprint. Han är min favorit till att vara först uppe på toppen om några dagar. Det sista året har han jobbat mycket med att få en bättre toppfart vilket nu gett resultat på sprint och även kommer att visa sig under gemensamma starter.Poltaranin - Northug Poltaranin 1.50 Unibet

Poltaranin visade i Asiago på fin form då han imponerade mycket med sin fina stakning. Han är en stor favorit idag. Northug har haft svårt att orka hela tävlingar och nu är han dessutom väldigt sliten från igår. Om han mot förmodan skulle vara kvar i klungan i slutet så tror jag inte att han kommer att orka spurta.Saarinen - Lähteenmäki Saarinen 2.20 NB (kl 15.30)
Jag hittade ett intressant spel mellan våra två finskor. Saarinen har börjat komma tillbaka i gammal fin form och hon imponerade i Asiago för någon vecka sedan i sprinten och jag tror att hon gått och laddat för det här loppet i någon vecka nu.

Lähteenmäki brukar åka väldigt bra under tour de ski. Jag tror att hon nu trycker ner formen hårt just nu inför OS. Tycker att hon inte har tagit det sista steget in i eliten, vilket man trodde att hon skulle göra för två år sedan.Har även spelar på Wiken före Haag 2.25, men har svårt att motivera det. Men Wiken gillar hög höjd och måste nu visa att hon vill in i laget till OS.
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Kasten - 2014-01-01 14:29

Tack Mackan12!
Spelar även Saarinen topp 3 till 4ggr. Finnpojkarna åkte bra och något säger mig att vi har en snabb Saarinen idag...

Mackan12 - 2014-01-01 13:03

Detta uppskattas enormt Kasten!

Lycka till!

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar