Kasten

Vasaloppet 2014

27 Februari 2014 - 19:54
Tack alla för det trevliga OSet. Tyvärr kunde jag inte följa sista helgen, och ännu mindre skriva här då jag var på Vasaloppet och vallade dygnet runt. Ska även dit imorgon och valla fram till det riktiga loppet på söndag, så därför skriver jag redan nu. Jag hoppar faktiskt över världscupen då det är svårt nu direkt efter OS. Det är mentalt trötta åkare som nu ska försöka hitta till vardagen igen.

Jag tänkte ge mig på två pallspel till vasaloppet. Det är svårt med vinnare för det krävs att man har rätt dag, och det är svårt för mig att pricka in!

Daniel Tynell 3ggr Unibet
Tynell har startat säsongen bättre än vanligt. Åker alltid bra på vasaloppet eftersom det är till det loppet som all hans träning riktar sig mot. Sedan är det en stark och kraftfull åkare som trots hans storlek orkar staka i hög fart även efter 8 mil. Föret ska inte passa honom men man ska aldrig räkna bort Tynell!

Bill Impola 8ggr
Bill är en talang som äntligen har börjat träna som man måste. Han har kämpat grymt hårt i sommar, med ett mål - VASALOPPET. Man ser att han har tagit stora steg inför denna säsong och jag tror att det här är våran överbetalda joker!


Kanske gyker upp flera intresanta spel närmare lopper men jag är osäker att jag kommer att hinna kolla några flera spel fram till söndag.
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
labelleceb - 2014-05-08 20:36

Hallå
Mitt namn är Celine och jag söker för sann vänskap och partner så jag kontaktade dig, om du inte har något emot att jag kommer att vilja att ni svara mig tillbaka här i min mail (celinebongo@hotmail.fr) så jag kan skicka min bild och berätta mer om mig,
Celine.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
18:15  Erzgebirge Aue - Karlsruher
Fotboll - 2 Bundesliga - Erzgebirge -1 hörna
2.18
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar