LelleSandahl

Sverige, Brasilien och Gotlands stolthet

21 Juni 2015 - 12:24
Det är en söndag i landslagens tecken. U21-EM, Dam-VM och Copa America på det. Varför inte ett speltips i varje turnering?

Först ut är vårt svenska U21 som har en tuff uppgift på förhand då Harry Kanes England står på andra sidan fältet. Som killarna själva är inne på kanske det är dags att våga slå sig för bröstet lite när det gäller det här laget. De har ändå spöat både Frankrike och Italien i samma åldersgrupp. Bara det är löjligt imponerande från lilla Sverige. Att det ska bli en vana med så bra resultat får vi hålla tummarna för, men i den här gruppen verkar det finnas en oerhört stark gruppdynamik. Mycket glädje - både på planen och utanför - kombinerat med "moderna" spelare som med god grundteknik sällan gör de enkla misstagen i passningsspelet som vi exempelvis såg det svenska damlandslaget göra genom hela turneringen. U21-laget är ett gäng sköna grabbar som brinner för att vinna och som trivs tillsammans. Det kan räcka långt mot lag/grupper som kanske inte är lika väl sammansatta, där de kanske inte slåss för gubben bredvid som svenskarna gör.

Med John Guidetti och Isac Kiese Thelin kommer Sverige alltid att få sina målchanser och även om det blir tufft mot engelsmännen, som måste gå för tre poäng efter torsken mot Portugal, blir jag inte förvånad om vi tar poäng. Blir spännande att se om Baffo kan fortsätta övertyga nu när han väntas ersätta avstängde Milosevic i mittlåset med Helander. Harry Kane lär åtminstone få någon chans att näta i kväll kan man tycka. Spelförslaget här blir BLGM då England måste ha tre poäng och Sverige sällan går mållöst i U21.

  Speltips Odds
Sverige U21 - England U21
U21-EM, Fotboll
1,80


Nästa lag för rakning är Martas brassar som möter Australien i åttondelen. All heder åt Aussie men jag tror inte riktigt de är redo för nästa steg. Fick 0-0 mot ett oerhört blekt Sverige. Men mot USA var laget chanslöst i andra halvlek och torskade med 1-3. Tror nog brassarnas skicklighet blottar svagheterna i Australiens försvar och här spelar jag Brasilien över 1,5 mål i matchen.

  Speltips Odds

,


Sist ut denna landslagsafton är Brasilien vs Venezuela i Copa America. Dungas mannar sitter lite pyrt till efter torsken mot Colombia och det är faktiskt så att samtliga lag kan vinna gruppen inför sista omgången. Spännande är det och i Brasilien har det varit oroligt sedan den förlusten. Detta då superstjärnan Neymar spårade ur totalt. Sköt bollen på en motståndare, skallade en annan och sågade sedan domaren längs fotknölarna efter matchen. Fyra matchers avstängning hjälper knappast laget och hans barnsliga beteende kan mycket väl bli deras fall i slutändan. Men, tycker ändå de har bra chans att slå Venezuela och spelar Brasilien -1 asian till bra odds.

  Speltips Odds

,


Ingen söndagsblogg utan någon tanke i den inhemska fotbollen.

Gotlänningarna FC Gute verkar slippa kämpa för kontraktet i år och går rätt så bra i division 2 södra svealand. I laget finns bland andra jätten Robert Mambo-Mumba som aldrig någonsin har förlorat en nickduell. Möter nu ett extremt tunt Ekerö IK som inte rosat marknaden på bortagräs. Ekerö bör åka ur med den tunna truppen, där man lever extremt mycket på Patrik Ahlunds fina högerfot. Men defensiven är direkt usel och jag tror de får stryk än en gång. FC Gute halvtid/fulltid till 1,90 hos bet365 är intressant. Även handicapspel -1 på valfritt bolag. Avspark 17.00.

Allt för idag! Lycka till med spelen och njut av solen om ni en sådan har i närheten.

@lellesandahl på twitter
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  England - Panama
Fotboll - VM 2018 - 1 & U3,5
1.71
15:00  Varberg - Gais
Fotboll - Superettan - 2
2.35
17:00  Japan - Senegal
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.75
17:00  Sleipner - Enskede
Fotboll - Division 2 södra Svealand - 2 hcp -1
2.05
20:00  Colombia - Polen
Fotbolls-VM - VM 2018 - Över 2,5 mål
2.06
14:39  Delbonis - Herbert
Tennis - ATP Antalya - 0-2
2.07
16:00  Saudiarabien - Egypten
Fotboll - VM 2018 - 2
1.95
16:00  Uruguay - Ryssland
Fotboll - VM 2018 - Inget mål före 35:00
1.83
20:00  Iran - Portugal
Fotbolls-VM - VM 2018 - 2 asian hcp -1
2.45
20:00  Spanien - Marocko
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.73

Skador & Avstängningar