LelleSandahl

Fullt fokus på Allsvenskan

12 Juli 2015 - 09:39
Flera allsvenska karameller att se fram emot denna fagra söndag!

Vi börjar i Borås.

Elfsborg trummade på ordentligt i Europa League-mötet mot Lahti och 5-0 mot Lahti var som en maktdemonstration att svensk fotboll ligger långt före den finska. Men det är tätt matchande och frågan är om Elfsborg orkar fokusera om gång på gång. Nu har man dessutom ett taggat BK Häcken på andra sidan. Ett lag som liknar hemmalaget en hel del sett till att de båda spelar fartfylld fotboll längs gräset. Lär bli en rolig match att titta på mellan två oerhört bolltrygga fotbollslag. Häcken kommer stärkta från premiärsegern på sin nya hemmaborg Bravida Arena och de kan säkerligen bjuda upp till kamp. De senaste åren har Häcken haft stora problem mot Elfsborg men kanske är det läge att åtminstone få med sig en pinne hem till Hisingen, nu när boråsarna har så tätt med matcher. Vågar dock inte gå in på något tecken utan förlitar mig på att lagen kommer bjuda till offensivt sett och skapa hörnor - som det brukar bli när lagen möts på Borås Arena.
  Speltips Odds

,


När vi spelat klart i Borås är det dags att bege sig både till Stockholm och Göteborg. AIK har en på pappret överkomlig uppgift i Giffarna Sundsvall på hemmaborgen Friends Arena. Där har AIK sex segrar på sju matcher och efter den tunga 4-0-segern mot VPS, samt beskedet att såväl Jos Hoiveelt som Stefan Ishizaki återkommer - tror jag att AIK har ännu en inspirerande insats i kroppen. Mohammed Bangura var riktigt bra i torsdags och Henok Goitom fortsätter att leverera poäng. Tror att GIF, som varit bättre på bortaplan än hemma, kommer ha för många formstarka hot att hålla reda på i sin defensiv. Spelar AIK att vinna med handicap.
  Speltips Odds

,


Den största matchen är givetvis toppmötet mellan Blåvitt och IFK Norrköping. Två oerhört stabila lag där Party-Janne ska ha en eloge för att Peking fått spelet att stämma så bra. De ser ut och agerar som ett topplag och har plockat flera skalper på bortagräs redan. Kryss mot AIK och Djurgården och seger mot Häcken för att nämna några. Känns lurigt att välja ett tecken här så kommer satsa på målspel i stället. Blåvitt rasade och fick bara 2-2 mot GIF Sundsvall sist samtidigt som Peking gjorde en kalasmatch och slog Malmö FF med 3-1 på Nya Parken. Logiskt nog borde det ju bli mål även här - men tycker ofta att toppmatcher (ettan mot tvåan här) brukar bli tajtare än vad statistiken kanske säger. Kliver in på under 2,5 mål till 2,08 hos Unibet. Kanske inte med hela bössan men värt en liten slant!

Det var allez.

Lycka till med spelen i dag!

@lellesandahl på twitter

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Värnamo - Halmstad
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
1.80
15:00  Hammarby - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
15:45  USA - Kanada
Ishockey - VM  - 1 Moneyline
2.43
16:00  Täby - Mora
Fotboll - Division 2 N Svealand - 1 hcp -1
2.23
16:47  Kagge Lina - Arragon
Trav - Årjäng - H2H 1
1.85
17:30  Malmö FF - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.80
18:00  Norrtälje - Vasalund
Fotboll - Div 2 N Svealand - 2/2 HT/FT
1.72
20:15  Sverige - Schweiz
Ishockey - VM  - Över 4,5 mål
1.74
20:45  Barcelona - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - Inter ö 5,5 hörnor
1.98
21:00  Winnipeg - Vegas
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.69

Skador & Avstängningar