LelleSandahl

Nu börjar rekfrossan på sajten igen!

2 Augusti 2015 - 13:22
Bort med algeriska division 1-matcher och in med riktigt feta tävlingsmatcher igen. Som rekare på sajten känns det faktiskt skönt att "högsommaren" är över och ligorna brakar loss igen. Finns ju en charm i att jaga spelvärde i mindre fotbollsländer också, men när man inte kan följa matcherna på tv blir det ju såklart lite svårare att vara helt rätt ute i sin analys.

Hittat två riktiga tävlingsmatcher i England och Holland. Samt lite tankar i allas vår svenska fotboll.

Community Shield. Arsenal vs Chelsea. Inte dumt alls. Petr Cech är ett riktigt strongt nyförvärv till Arsenal och han börjar med att möta klubben han precis lämnat. Tror att Cech kommer betyda MYCKET för Arsenals försvarsspel - där han lär sprida ett lugn som saknats i flera år. Offensivt vet vi ju vad The Gunners går för, nu har de möjlighet att även bli riktigt tajta bakåt. Vi väntar på att Wenger droppar något fett nyförvärv innan deadline går ut. Känns som de hade behövt en till forward av rang för att inte bli helt beroende av Giroud. En mittback av klass hade inte heller skadat. I så fall är jag beredd att skriva upp Arsenals chanser till titeln ordentligt.

I den enskilda matchen mot Chelsea talar dock det mesta för de blåklädda. Josà© Mourinho har ett löjligt övertag på Wenger och synar fransmannen allt som oftast. Tror det kommer vara mycket respekt för varandras styrkor här och tittar vi på senaste möten brukar det bli jämna bataljer. Nu när det är final kommer det lag som leder spela på klockan och jag tror det finns goda möjligheter till ett underspel in här.

  Speltips Odds

,


Även i Holland spelas supercupfinal. Ligasegraren PSV vs cupvinnaren Groningen. Simon Tibblings gäng brukar vara en svår nöt att knäcka för Eindhovens stolthet och jag tror inte på något undantag här. Varit väldigt stor spelaromsättning i PSV och borde ta ett tag innan spelet sätter sig till 100% under hösten. Groningen har allt och vinna med en chans att bli historiska. Tror dom har en liten chans att skrälla här men tror framförallt att de kan orka stå emot i matchinledningen. 4/4 senaste mötena har 1X i halvtid suttit och testar det mer än gärna igen.

  Speltips Odds

,


***

Några svenska tankar:

IFK Norrköpings snabba konstgräs öppnar för en snabb och spännande match mot AIK. Två lag som slåss i toppen där Solnalaget behöver trepoängaren desto mer än Peking. Ingen Jos Hooiveld och ingen Per Karlsson. AIK:s akilleshäl har varit backlinjen hela säsongen och har svårt att se dem hålla nollan. Samtidigt är offensiven riktigt intressant med en Henok Goitom i superform. Ishizakis inträde har förstärkt laget ytterligare och Ofori är ALLDELES för bra för Allsvenskan. Då har jag inte ens nämnt Peking. Mäkta imponerad av Janne Anderssons lagbygge och känns verkligen som att Norrköpingsborna kan vara stolta över stadens lag. Emir Kujovic scores for fun och de egna produkterna levererar också. Bör bli mål i massor och över 2,5 + BLGM till 1,83 hos bet365 känns trolig. Funkade bra i den svängiga matchen på Friends Arena sist.

Lite lurigare i Elfsborg - Halmstad och IFK Göteborg - Örebro. Tror väl på favoriterna men Elfsborg var helt utspelade mot AIK och Blåvitt kommer tappa om de inte hittar en ersättare till Lasse Vibe.

Kvällsmatch i Superettan mellan Sirius och Syrianska. Hemmalaget är som vanligt skyhög favorit på Studan men här finns risk för debacle. Mittbacksparet Oscar Pehrsson och Calle Nyström saknas och det är tunt där bakom. Om Patrick Hopkins kan spela är han naturlig i positionen, men knappast i sin bästa form. Den som nu spelar bredvid kommer inte vara naturlig i positionen. Syrianska är inget skräplag heller så finns definitivt chans till skräll. Min första tanke är dock BLGM till 1,83 hos Bwin men kan även vara spännande att slänga in en mindre slant på X2 till 2,10 hos bet365.

En match känns intressant i Division 2 Norra Svealand. Arameiska-Syrianska har imponerat och är med och slåss om uppflyttning. De har dessutom förstärkt laget ytterligare under sommaren och har hemmaplansfavör. Möter ett Gamla Upsala som spelat upp sig och mest troligt kommer fixa nytt kontrakt efter en eländig start. Men här tror jag inte de räcker till riktigt och spelar hemmaseger -0,75 till 1,90 hos bet365. Start 15.00!

Lycka till med spelen!

@lellesandahl på twitter
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotbolls-VM - VM 2018 - 1 och hålla nollan
1.66
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 10 skott
1.80
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotbolls-VM - Fotbolls-VM - 1 asian hcp -1.5
1.83
15:00  Sugita - Kudla
Tennis - ATP Halle - Sugita
1.85
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM - Nig ö9,5 skott
1.66
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 0,5 mål 1:a hl
2.40
20:00  Serbien - Schweiz
Fotboll - Fotbolls-VM - över 3,5 kort
1.90
20:00  Serbien - Schweiz
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.80
17:00  Sydkorea - Mexiko
Fotbolls-VM - VM 2018 - 2
1.70
20:00  Tyskland - Sverige
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 2,5 mål
1.96
17:00  Japan - Senegal
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.75
20:00  Colombia - Polen
Fotbolls-VM - VM 2018 - Över 2,5 mål
2.06
20:00  Iran - Portugal
Fotbolls-VM - VM 2018 - 2 asian hcp -1
2.45
20:00  Spanien - Marocko
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.73

Skador & Avstängningar