LelleSandahl

Reser sig Bajen mot konstgräskungarna?

9 Augusti 2015 - 11:43
Premier League! Även om jag är en Serie A-fantast betyder inte det att jag ogillar den engelska fotbollen. Dom bästa spelarna och de snyggaste produktionerna gör ju att det är svårt att inte fastna för grejerna. Min första rek för säsongen hämtas i matchen mellan Stoke - Liverpool. Två gäng som varit rätt så aktiva på marknaden i sommar. Två gäng som möttes i en historisk match för 77 dagar sen. Den gången var Liverpool helt jävla under isen och Stoke gick på vatten. Matchen slutade hela 6-1 och jag gissar att pubarna gick extra bra den natten i Stoke-on-Trent. Tror dock inte på målfest den här gången. Liverpool har som sagt mycket nytt och tror det kommer ta tid innan allt sitter för Brendan Rodgers gubbar. Stoke kommer säkerligen visa stor respekt för Liverpools snabba anfallsspelare - där Benteke väntas starta på topp - och lägga sig lågt och kompakt. Detta samtidigt som Liverpool säkert kommer vilja få en bra start där de kontrollerar bollinnehavet. Hur som helst tror jag inte på någon målfest som sist utan testar spel på under 2,5 i denna premärmatch för lagen.

  Speltips Odds
Stoke - Liverpool
Premier League, Fotboll
1,80Hammarbys smekmånad är över för längesen och nu är de snart indragna på allvar i bottenstriden. En 11:e plats i tabellen och blott fyra pinnar tillgodo på Halmstad. Kan det gå käpprätt för Nanne Bergstrands grabbar? Nej, jag tror ändå man kommer lösa detta. Tufft att tappa Hopf och Besara i sommar, samtidigt som anfallarna gjort för lite mål framåt. Dålig utdelning och billiga mål bakåt är ingen bra kombo och självförtroendet som Bajen visade från i våras är helt bortsuddat. När Kennedy spelar märkbart långt ifrån 100% fysiskt blir det heller inte bra. I måndags åkte man på ett riktigt bottennapp mot Sundsvall. 0-3 i arslet och nu måste de grönvita skärpa sig och börja hitta tillbaka till det som en gång gjorde dom bra. Presspelet och de snabba omställningarna. Lär inte hända över en natt men jag tror att Bajen kommer stå för ett fall framåt i kväll. Elfsborg är en skicklig konstgräsmotståndare, men har inte fått mycket vila från sin Europa League-torsk i Norge, har Rohdà©n avstängd samtidigt som Bajen får tillbaka både Johan Persson och Stefan Batan från avstängning. Gillade det jag såg av Imad Khalilis korta inhopp uppe i Sundsvall och skulle han starta får Bajen tyngd i boxen som de saknat. Tror den gröna väggen bär fram sitt lag till minst en pinne och kanske är dagens match det första avstampet mot säkrat kontrakt - efter ett par veckors tuffa resultat.

  Speltips Odds

,


***

Lite tunnsått med spelvärde i bonnfotbollen i dag men ett spel som är värt att testa är Sollentuna FK att vinna med två mål borta mot Strömsbergs IF. Tierplaget blev av med flera tongivande inför året och är sämre än på länge. Ligger strax ovanför strecken samtidigt som Sollentuna - i kalasform - jagar uppflyttning. När det stämmer för Sollentuna gör dom 3-4-5 mål mot lagen på nedre halvan och det är värt en mindre slant (2/5 units) att dom vinner med två bollar till 2,55 hos Betsson. Matchen spelas på Strömsbergs potatisåker där gräset är en halvmeter högt, men tror inte ens det kan rädda dom i eftermiddag. Sollentuna slog fullt rättvist ut division 1-laget Vasalund för några dagar sen och visar oerhört hög högstanivå för att vara division 2. Avspark 15.00.

Två superettanmatcher i kväll och ska jag sia något där så tycker jag att Frej är ett bättre lag än Mjällby. Matchen spelas på neutral plan, Skytteholms IP, men Frejpan är ändå det mer bekväma laget på platsgräs. Mjällby brunkar bara och kan komma att tröttna om Frej får igång rullet. Testar hemmaseger dnb (+0 asian) till 1,98 hos bet365. Detta trots att Frej åkte på dyngstryk mot Varberg och Mjällby gnetade till sig 1-0 hemma mot GAIS. Avspark 18.30.

Så får det bli!

Lycka till med spelen och fortsatt trevlig söndag.

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:00  Iran - Spanien
Fotboll - VM - Under 9,5 skott
1.92
20:00  Iran - Spanien
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 2,5 mål
2.11
21:43  Lopp 10: Sobel Conway
Trav - Jägersro - Plats
2.05
07:30  Ledare efter första rundan
Golf - Europatouren - Stephan Jaeger
81.00
12:00  Ebden - Kohlschreiber
Tennis - ATP Halle - Kohlschreiber
1.60
17:00  Frankrike - Peru
Fotboll - Fotbolls-VM - 2 asian hcp +1,5
1.62
20:00  Argentina - Kroatien
Fotbolls-VM - VM - Arg ö13,5 skott
1.90
14:00  Brasilien - Costa Rica
Fotboll - VM 2018 - 1 vinna och hålla nollan
1.66
17:00  Nigeria - Island
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 0,5 mål 1:a hl
2.40
20:00  Serbien - Schweiz
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.80
20:00  Colombia - Polen
Fotboll - VM - Över 2,5 mål
2.06

Skador & Avstängningar