LelleSandahl

Titelmatch redan i andra omgången

30 Augusti 2015 - 13:36
Maxspelet på IFK Östersund hittade hem fint till 1,97 i går och gav några sköna kronor på kontot. I dag har jag två spel som känns bra i magen.

Först ut är det titeljagande IFK Göteborg vs Gefle. Bortalaget har mer eller mindre säkrat kontraktet och behöver inte gå all in framåt. IFK Göteborg är i fin form, har många offensiva hot och vägrar släppa in mål på hemmaplan. Även om Bjärsmyr saknas i dag tycker jag att de ska kunna hålla koll på Dioh Williams som inte är lika het som han var för några år sen i Häcken. Spelförslaget här kommer bli IFK Göteborg att vinna och hålla nollan till en bra peng hos Unibet. AIK kommer av allt att döma ta tre poäng hemma mot Åtvid, Elfsborg bör väl ändå spöa Sundsvall hemma i Borås och Norrköping tog en tung seger här om dagen. Motivation och klass bör räcka mot ett imponerande, men ganska ljummet, Gefle!
  Speltips Odds
IFK Göteborg - Gefle
Allsvenskan, Fotboll
1,94


När ni kommit hem från de allsvenska arenorna är det Serie A som gäller i kväll. Har plockat spel i den tidiga matchen som mycket väl kan vara ettan och tvåan även i årets upplaga. Men tycker att Juventus har försvagats och värvat många spelare som absolut är duktiga, men kommer enheten Juve vara lika stark som med Tevez, Vidal, Pirlo...
Jag tror inte det. Och framförallt så tycker jag att Roma känns längre framme i sitt lagbygge när lagen nu ska mötas i Rom redan i andra omgången. Juve superfloppade i premiären med att förlora på hemmaplan mot Udinese. Att de inte ens gjorde mål var nästan det mest oroväckande inför den här matchen. Roma fick 1-1 borta mot Hellas Verona, en helt okej premiär, och bör gå in med ett större självförtroende inför fullsatta läktare i Rom.
  Speltips Odds

,


***

Bonnfotboll!

Östersunds FK borde vinna mot jumbon Mjällby. Gör man detta så ser spel i Allsvenskan verkligen lovande ut med tanke på Sirius poängtapp i går. Men Mjällby slåss för sitt liv och det lär bli riktig skogshuggarfotboll från deras sida. Slänger in en liten unit på 1X (+0,5) till 2,08 hos Svenska Spel. Formstarke målgöraren Jamie Hopcutt - hattrick senast mot Utsikten - är avstängd för Östersund.

Trelleborg stormar mot Superettan och möter floppande Öster. Ett Öster som inte räckt till mot topplagen i serien och som dessutom åkte ur Svenska Cupen mot Somaliska...
Nej, TFF är betydligt bättre och vid seger går man upp på elva poängs serieledning. Ljuvlig offensiv i laget med Haynes, Camara-Jönsson bland andra. Vann med 7-0 i sin senaste hemmafajt och 4-2 borta mot Kristianstad sist. Alldeles för bra för Division 1 detta laget och spelar Trelleborg -1 asian till 1,75 hos bet365 utan att blinka. Även -1,5 till 2,25 intressant!

Ekerö är riktigt risiga i Division 2 Södra Svealand. Ligger sist och måste vinna varje match som är kvar för att klara kontraktet. Högst tveksamt när man läcker som ett såll bakåt. Spelar Assyriska IF -1 asian till 1,92 hos bet365.

Lycka till med spelen!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar