LelleSandahl

Smått och gott denna söndag

13 September 2015 - 11:29
Ganska skojigt utbud på marknaden i dag i många olika ligor. Tänkte svepa igenom England, Sverige och Italien denna söndag!

Först ut har vi ett ångestmöte mellan Ola Toivonen (som väntas gå från start! enligt the Guardian) och hans Sunderland, mot ett Tottenham som lider av Harry Kanes impotens framåt. Viktig match i botten, där båda givetvis vill vinna, men heller inte vill åka på ännu ett nederlag. Tror på en matchbild där lagen känner på varandra från början och varken Spurs eller Sunderlands offensiv har väl blomstrat hittills den här säsongen. Spurs saknar Eriksens fina fot på grund av skada och Sunderland ställer upp med mycket nytt. Båda matcherna gick över förra säsongen men så här tidigt på säsongen och med rådande självförtroende i lagen tror jag på trendbrott i eftermiddag!
  Speltips Odds
Sunderland - Tottenham
Premier League, Fotboll
1,85


Näst på tur har vi IFK Göteborg som måste ut och vinna på Olympia i Helsingborg. Två lag som ställer ut tveksamma mittlås på grund av skador och spelarförsäljningar i Helsingborgs fall. Däremot ser offensiven bra ut på pappret i båda lägrena. Blåvitt måste som sagt gå för seger vilket bör öppna ytor för Jordan Larsson och Robin Simovic mot Gustav Svensson och Hjalmar Jonsson. Inte det snabbaste mittförsvaret i Allsvenskan. Helsingborg åkte på 0-3 i förra omgången mot Malmö FF och revanschlusten bör vara stor här, har egentligen ingen press på sig heller med tanke på tabelläget. Blåvitt fick se både IFK Norrköping och AIK vinna sina matcher och därför är tre poäng det som räknas här. Finns förutsättningar för mål i båda riktningarna.
  Speltips Odds
Helsingborg - IFK Göteborg
Allsvenskan, Fotboll
1,73


Sist och absolut inte minst - Milanoderbyt! Fortfarande känns Inter som det starkare laget men i derbyn kan allt hända, Milan har definitivt blivit bättre sen förra säsongen. Det brukar bli målsnåla historier men med så många nya offensiva kort kanske det kan ändras. Blir det många varningar? Fula spelare på planen som Felipe Melo talar för det, annat kanske talar emot. Nej, mitt spel här kommer vara hörnor på Inter. Tycker de har bra fart på sina offensiva spelare och Milan lär vilja styra ut dessa mot hörnflaggorna. Icardi är tillbaka för att riva sår i motståndarnas försvar och Inters lina på över 5,5 känns klart överkomlig. 9-3 i senaste derbyt och sist Inter spelade hemma (mot Atalanta) var det också 9 hörnor när matchen var över. Sen sexa ska de väl klara av?
  Speltips Odds

,


***

Som alltid några tankar i den svenska fotbollen.

Flikar dock in med Palermo. Tycker laget ser spännande ut, har fått en bra start, Hiljemark väntas starta och de möter svaga nykomlingen Carpi på hemmaplan. Raka ettan finns till 1,70 hos Nordicbet och -1 asian finns till 2,20 hos bet365. Spelar utan att blinka då Carpi känns som en strykpåse i år.

Dalkurd är på väg mot Superettan och nästa lag att slå i Norrettan är Piteå. Ett bortalag som är bra för att vara en nykomling, men inte bör räcka till här. Spelar -1,5 hos Svenska Spel.

Konyaspor har alldeles för bra lag för att åka ur Division 2 Södra Svealand. Möter jumbon Ekerö som är mer eller mindre avsågade och inte har kvalitet för att hålla sig kvar. Havltid/fulltid spelas till 1,95 hos bet365.

Lycka till med spelen i dag!

@lellesandahl på twitter
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Kassören - 2015-09-15 13:30

Mycket stabilt rekat Lelle! =)

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Colombia – Japan
Fotbolls-VM - VM 2018 - 1
1.80
15:00  Harrison - Edmund
Tennis - ATP Queens - Har hcp +1,5 set
1.87
16:00  Kyrgios - Murray
Tennis - ATP Queens - Kyr hcp -2,5 games
1.70
17:00  Polen - Senegal
Fotboll - VM 2018 - Polen ö 1,5 mål
2.50
19:00  Varberg - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
1.91
14:00  Portugal - Marocko
Fotboll - VM 2018 - 1 & över 2,5 mål
2.65
15:00  Cilic - Muller
Tennis - ATP Queens - Mul hcp +3,5 games
1.85
17:00  Uruguay - Saudiarabien
Fotboll - VM 2018 - Uru vinna båda hl
2.12
20:00  Iran - Spanien
Fotbolls-VM - VM 2018 - Under 2,5 mål
2.11
17:00  Frankrike
Fotboll - Fotbolls-VM - Peru +1,5
1.62
20:00  Serbien - Schweiz
Fotbolls-VM - VM 2018 - BLGM Nej
1.80

Skador & Avstängningar