LelleSandahl

Länge leve Viasat - målspel i Serie A

18 Oktober 2015 - 12:28
Tack, tack, tack, tusen tack till MTG och Viasat som fattade det kloka beslutet att skänka oss Serie A och La Liga-älskare glädje i höstkylan. Nu finns ingen anledning att koppla upp sig på diffusa fulstreamar med kinesiska kommentatorer, på en lina som kan sänkas av att delarens flickvän bestämmer sig för att se ett avsnitt Desperate Housewives. Skönt som satan och grymt att alla matcher ingår. Återstår att se om vi får en chockhöjning av priset, för man undrar ju lite hur det går runt. Utan att veta priset så kan det ju inte vara de billigaste investeringarna när de precis säkrat Premier League för rekordsummor.

Dukat Serie A-bord, vilket är min favoritliga tillsammans med Allsvenskan/Superettan, och jag kommer fokusera på kioskvältarna.

Napoli har en vråloffensiv som kan sänka vilket lag som helst i världen när allt stämmer. Men Fiorentinas försvarsspel har imponerat starkt i inledningen på säsongen - och de lilaklädda herrarna leder faktiskt ligan inför eftermiddagens bortamatch på San Paolo. Tror Paolo Sousa har ett recept för att stänga ner Higuain och grabbarna, samtidigt som man själva inte är desperata att ta tre poäng här. Kommer säkerligen bli en jämn batalj och jag testar ett underspel.

  Speltips Odds
Napoli - Fiorentina
Serie A, Fotboll
1,79


Vidare har vi kvällens höjdpunkt i Milano. Inter har börjat säsongen bra och skuggar Fiorentina i toppen. Juventus har börjat ligan bedrövligt och är hela tio poäng bakom serieledaren. Laget har dock ryckt upp sig något på slutet och slog både Sevilla och Bologna innan landslagsuppehållet. Max Allegri har inget annat val än att gå för tre poäng här, och det kan straffa sig mot Mancinis arsenal av offensiva hot. Gillar verkligen den individuella kvaliteten i laget där Jovetic, Icardi mfl kan avgöra matcher på egen hand. Just för att Juve behöver vinna tror jag på mål i matchen.

  Speltips Odds
Inter - Juventus
Serie A, Fotboll
1,91


Lycka till med spelen!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74
19:00  Enskede - Sollentuna
Fotboll - Svenska cupen - 2
2.15
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05

Skador & Avstängningar