LelleSandahl

Mer Serie A och Championship framöver

1 November 2015 - 12:36
Att IFK Norrköping skulle vinna SM-guld... ja, vem fan hade trott det. Otroligt roligt att kunna se tillbaka på en allsvensk säsong där stöken, förutom ett par matcher på hösten, varit mindre på arenorna och publiken hittat dit på riktigt. Då tänker jag inte bara på Bajens fantastiska publikrekord utan det känns som många klubbar tagit positiva kliv framåt. Att ligan är så oerhört jämn att det avgörs i sista omgången skadar ju heller inte uppmärksamheten, och att MFF visar att de till och med kan vinna matcher i Champions triggar ju andra klubbar att tro att det är möjligt.

Superettan avgörs. En serie som jag bevakat nära här på sajten. Ryker BP? Mjällby? Vilka vinner serien av J-Södra och Östersund? Ja, det är svårtippat i dag med matcher som antingen gäller oerhört mycket eller absolut ingenting. Därför blir det inga spelförslag från min favoritliga utan mer fokus på England och Italien.

Det kommer ju bli så från mig nu när man inte behöver följa den svenska fotbollen samtidigt. Kommer framförallt rikta in mig på Championship och Serie A. Tycker oddsen ofta är väldigt fina i Englands andraliga där oddssättarna mest går på tabelläge. Finns ofta värde att hämta när spelare saknas eller när bogeyteams ska mötas. Nykomlingarna är svaga i år men ändå får man ofta dubbla degen eller mer på lagen som ställs emot dem. Skulle ju aldrig hända i Premier League där både bolag och marknad har bättre koll. Serie A har jag följt hela vägen sen Lazio vann guldet 2000 och jag började hålla på dem. Nu med matcherna på Viaplay är det dessutom ännu lättare att hålla koll än tidigare.

Just denna söndag spelas ingen Championship men mycket väl två fajter i PL. Först ut är Everton vs Sunderland. Två lag i poängbehov och som kommer från segrar. Två lag med osäkerheter i försvaret. BLGM?
  Speltips Odds
Everton - Sunderland
Premier League, Fotboll
1,91


Därefter dags för St Marys och Southampton vs nykomlingen Bournemouth. Nykomlingen har börjat inse verkligheten i Premier League och den är att de inte får något gratis. Truppen är i många delar fortfarande en Championship-mässig sådan och när offensiven börjat läsas av motståndarna så har man inte mycket att komma med. Två raka 1-5-torsk i ligan och nu väntar ett erkänt starkt hemmalag i bra form. Backar Southampton!
  Speltips Odds

,


Sist men inte minst: Lazio - Milan. Såg Lazio mot Atalanta och det var ingen vacker syn. Har ett grymt hemmafacit, absolut, men de har inte mött de bästa lagen. Milan är bättre än förra året, även om man inte imponerat, och det här bör bli en väldigt jämn match. Min magkänsla säger X men med Lazios tilltänkta mittbackspar känner jag att det är liten fördel Milan. Oddsen säger något helt annat och det köper jag inte. Spelar X2.
  Speltips Odds

,


Lycka till med spelen denna söndag!

@lellesandahl på twitter
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Aston - 2015-11-02 12:00

3 av 3, IFK Norrköping-klass på det ! :-)

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar