LelleSandahl

Derbydags!

8 November 2015 - 11:57
Älskar när stormatcherna avlöser varandra i vanliga fall. När det dessutom handlar om två av Europas mest rivaliserande derbyn ska man banne mig inte klaga.

Först ut har vi Romderbyt. Önskar alltid att man är i Rom för dessa matcher - tror jag varit på totalt fem derbyn - som Laziosupporter. Men den här gången gör det inte så mycket att jag missar den resan.

Curvorna kommer gapa tomma i protest mot ordningsmakten som delat upp curvorna i fler sektioner för att avskärma massorna och "slippa stök". Kommer kunna döda stämningen totalt på sikt och därför gör både Curva Nord och Sud gemensam sak och skiter i matchen. Tragiskt. Också stor chans att det är Roma som vinner detta. Lazio har inte övertygad mot bra lag i år utan segrarna har främst kommit mot lätta motstånd på Stadio Olimpico. Luften gick ur många spelare när man missade CL och en del skador under hösten har inte hjälpt ett dugg.

Lazios mittbackspar Gentiletti-Mauricio håller ingen vidare nivå och den senare är ofta vårdslös och otajmad. Drar på sig kort och i värsta fall straffar när han inte hänger med i löpningarna. Med en Dzeko som fick näta mot Leverkusen, en Salah som alltid är vass och Gervinho att hålla koll på - då kommer misstagen förr eller senare. Tittar vi på Lazios offensiv ser den fin ut på pappret. Men varken Felipe Anderson eller Antonio Candreva har varit bra på slutet, snudd på usla, och det är fler som inte heller visar något superform. Nej, det hade nog krävts bättre form på nyckelspelarna och en skadefri De Vrij för att undvika torsk här.
  Speltips Odds

,


Näst på tur står derbyt i norra London mellan Arsenal och Spurs. Ser att allas vår Jonas O lagt ut en rek på Spursseger till över fem gånger fläsket - och jag förstår honom. Arsenal har ett enormt skadeläge och 1-5-torksken mot Bayern skakar man inte av sig så lätt. Spurs spelar stabilt just nu, har inte förlorat på tio matcher i ligan, och kommer från en snygg 2-1-vinst mot Anderlecht i Europa League. Jag ser framför mig ett Arsenal som dominerar bollinnehavet men som får svårt att nå hela vägen till mål. Spurs kan växa in i matchen och tror på en jämn tillställning. Underspel.
  Speltips Odds

,


Många andra matcher att se fram emot. Tror att Frej säkrar fortsatt spel i Superettan och 1,75 mot div 1-laget Akropolis får duga.

Jag vill att Sirius går upp till Allsvenskan men tror dessvärre att man misslyckas. Falken är bra hemma och har 2-2 med sig. Inget dåligt lag och Sirius måste alltså vinna matchen eller spela oavgjort 3-3 eller mer. Tror Falkens allsvenska rutin visar sig här och runt 2,30 på hemmaseger är inte dumt.

Hur spelar ni i dag?

Lycka till!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  Tampa Bay - Washington
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
2.05
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.66
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar