LelleSandahl

Arsenal bör städa av Norwich

29 November 2015 - 11:27
Sista söndagen i november och första advent på schemat. Befinner mig i Köpenhamn där julstämningen redan infinner sig med diverse marknader och sång och dansmän på gatan. Trevligt, absolut, men kan tycka att hetsen börjas någon vecka för tidigt åtminstone. Är vassa armbågar som gäller på shoppinggatorna om man vill ta sig fram helskinnad.

Sätter fokus på Premier League i dag. Först på tur är Tottenham som tar emot Chelsea. Intressant fajt ur många perspektiv. Först och främst bara lyfta på kepsen inför Spurs start på den här säsongen. Mycket bra försvarsspel och till och med den gode Kane har vaknat ur sin formsvacka. Mauricio Pochettino har någonting spännande på gång och med tanke på att både Chelsea pch Liverpool inlett året sisådär finns nog en rimlig chans på att plocka en CL-plats. Därför är det av yttersta vikt att inte släppa tillbaka Mourinho i matchen. Den tidiga (13.00) PL-matchen blir en spännande sådan. Tror Spurs i grund och botten är nöjda med ett kryss och med sin defensiv kontra Chelseas anfallsproblem kan jag se framför mig en tät fajt med få mål. Testar underspelet till gott odds.
  Speltips Odds
Tottenham - Chelsea
Premier League, Fotboll
2,05


Norwich är som jag ser det knappt ett lag för Premier League. Då tänker jag mest på truppen som inte ser mycket ut för världen. Och i nuläget är de inte det heller. Sex torsk på sju senaste och nu kommer ett spelskickligt Arsenal med förnyat självförtroende på besök. Martin Olsson kommer få jobba hårt om det här ska gå vägen, men jag tror absolut att Wengers gubbar han ta med sig spelet från Zagrebmatchen och följa upp med ännu en trea. Handicapspel är förslaget nedan.
  Speltips Odds

,


Dags att rusha mot tågcentralen för att hinna med SJ tillbaka till Stockholm. Varit här på matchläger med AIK:s akademilag pojkar 01. Mötte Bröndby i går och det blev tufft. Torsk 0-4 men sett till målchanser hade vi nog banne mig fler så kul att se att vi står oss väl mot ett av Danmarks absolut bästa i årskullen. Deppigt att konstatera att de har så pass mycket bättre förutsättningar för talangutveckling än vad de flesta stockholmsklubbarna har. Runt Bröndby Stadion finns drygt 30 fotbollsplaner i olika storlekar. Verkligheten för Stockholms fotbollsklubbar är att de yngre lagen väldigt sällan har en helplan att träna på - och inte ovanligt med fyra lag på en och samma plan. Inte konstigt att Bröndby vann matchen på att vara mer distinkta i båda boxarna. Vore trevligt om Stockholms politiker vaknade och hjälpte till med att bygga större anläggningar. Må hända i en förort någonstans men just nu händer ingenting. Frustrerande att faciliteter ska vara ett så stort problem att det bromsar talangutvecklingen (i främst Stockholm).

Nu har jag fått avreagera mig. Lycka till med spelen - får se om jag kanske hittar någon till rek inför kvällsmatcherna. Tar mig en ny titt på tåget upp.

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5
1.81

Skador & Avstängningar