LelleSandahl

Inter avfärdar mitt Lazio

20 December 2015 - 10:48
Inte många europeiska toppmatcher den här söndagen. Men en match som känns aktuell att slänga ett getöga på är Inter - Lazio. Roberto Mancinis grabbar verkar fast beslutna om att utmana om ligatiteln den här säsongen. Är i nuläget fyra poäng före Fiorentina och Napoli samt sex poäng före Juventus - som börjat vakna efter en tung start.

Finns en härlig offensiv kraft i laget med den förväntade starttrion Jovetic - Icardi - Ljajic samtidigt som jag gillar balansen på centralt mittfält där Gary Medel bär ett stort ansvar. Finns många anledningar att backa Inter tycker jag. Dels är man formstarkt med tre raka segrar (ink Coppa Italia-segern mot Cagliari med 3-0) och även gått väldigt bra på hemmabana. Fyra raka segrar inför kvällens match. 3-0 mot nämnda Cagliari, 1-0 mot Genoa, 4-0 mot Frosinone och 1-0 mot Roma. Detta kan jämföras mot Lazios 6/7 förluster på resande fot och blott fyra gjorda mål.

Lazio är i den här takten på väg att fastcementeras på nedre halvan. Det är konflikter i de flesta av klubbens led och till att börja med kommer inte lagens tolfte spelare Curva Nord på hemmamatcherna längre. Tycker Lazios kurva pekat rätt ner sen man missade Champions League-kvalet mot Mönchengladbach och det är tydligt att flera av stjärnspelarna inte ens vill vara där. Blir ytterst förvånad om inte Inter slår detta Lazio som den här säsongen stått för mängder av pinsamma och omotiverade insatser.
  Speltips Odds
Inter - Lazio
Serie A, Fotboll
2,48


Innan dess är det dags för Swansea att ta emot överraskningen West Ham. Londonlaget har dock haft en dalande formkurva i takt med att skadorna på anfallsspelare tickat in. Saknar sina två bästa målskyttar och två raka 0-0-matcher påvisar det som alla ser. West Ham har svårt att producera framåt, samtidigt har defensiven stått upp väl med något undantag (4-1-torsk mot Tottenham på White Hart Lane). Swansea gjorde en bra match borta mot Man City men blev trots det poänglöst. Kan laget ta med sig spelet därifrån har de chans på tre poäng här. Men jag förväntar mig att det inte blir en lätt nöt att knäcka West Ham. Startar matchen på under 2,5 mål.
  Speltips Odds
Swansea - West Ham
Premier League, Fotboll
1,75


Allt för denna gången. Stort lycka till om ni ryggar!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:15  Sverige - Schweiz
Ishockey - VM  - Över 4,5 mål
1.74
20:45  Barcelona - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - Inter ö 5,5 hörnor
1.98
21:00  Winnipeg - Vegas
Ishockey - NHL - Stanley Cup - 1 money line
1.69

Skador & Avstängningar