LelleSandahl

Kan hemmastarka Valencia matcha Real?

3 Januari 2016 - 15:48
Gary Neville är alltså mannen som leder Valencia i detta nu. Att den förre Manchester United-ikonen skulle bli tränare var kanske ingen större skräll, med tanke på att han figurerat som ass manager i Englands landslag och fotbollsexpert på Sky Sports.

Ska bli spännande att se om han kan vända på skutan och om hans fotbollsfilosofi rimmar rätt i Spanien. Känns ju lite tveksamt på förhand med engelska tränare i länder som Spanien och Italien. Succà©erna kan man ju räkna på ett par fingrar de senaste åren.

Möter Real Madrid hemma på Mestalla i kväll. En kokande arena där Barcelona fick nöja sig med 1-1 för ett par omgångar sedan. Valencia är faktiskt obesegrat på hemmaplan den här säsongen och har 20 raka utan förlust. Det är inget man skojar bort bara sådär.

Laget kommer från en seg förlust mot Villarreal (0-1) och senaste veckorna har väl inte direkt varit strålande heller. Samtidig är laget ruggigt svårslagna inför välfyllda läktare på Mestalla. Real Madrid har egentligen inte spelat så jättebra på slutet och åkt på en del proppar på bortaplan. Villarreal och Sevilla bland andra. Inte alls lika självsäkra som på Bernabeu. Har även pressen på sig med tanke på att de redan halkat efter Barca och Atlà©tico lite.

Tror knappast att Valencia säljer sig billigt här utan Real kommer få kämpa hårt. Därför gillar jag plushandicapet som erbjuds på Valencia.
  Speltips Odds

,


Innan dess har jag ett liknande spel, såg jag i efterhand, som min gode vän Polsäter. Vi tror båda att Spurs chanser till tre poäng på Goodison Park är klart möjliga! Defensiven har sett riktig bra ut hela säsongen och det har ju inte direkt varit Spurs signum tidigare år. Har ju en trevlig offensiv också samt inga större bekymmer inför matchen mot Everton. Nej, känns definitivt som att Tottenham kan fortsätta på inslagen väg och ta en ny skalp!
  Speltips Odds

,


Så får det bli! Lycka till med spelen i afton :)

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.81
19:00  Örebro SK - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.91
20:53  Lopp 8: Twin’s Zindy
Trav - Jägersro - Plats
1.70
19:00  Östersund - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,0
1.74

Skador & Avstängningar