LelleSandahl

Kvällsmatcher att mysa till i vinterkyla

10 Januari 2016 - 16:36
Två spännande matcher som jag snöat in mig på i kväll. Dels har vi Sampdoria mot Juventus. Kan Sampa följa upp derbysegern eller går det helt enkelt inte att besegra Juve i nuvarande form?

Sedan har vi John Guidettis Celta Vigo som har en tuff uppgift framför sig mot Atlà©tico Madrid. Celta saknar sin målvakt Rubà©n Blanco (avstängd) och ett par gubbar till. Samtidigt tog laget en skön seger i spanska cupen mot ett lag från lägre division. Fick göra tre mål framåt och känna hur det är att vinna igen efter två raka ligatorsk. Diego Simeones grabbar går för guldet och varje match är viktig ur ett poängperspektiv. Atlà©tico är väldigt formstarkt, defensivt skickligt och har en ynka spelare på skadelistan i Thiago. Samtidigt har Celta visat hög högstanivå så jag vill inte helt avfärda deras chanser till poäng. Därför väljer jag att kliva in på ett målspel som baseras mycket på Atlà©ticos bortastats i år, samtidigt har linan inte gåtts under någon gång senaste fem mötena mellan dessa två lag.
  Speltips Odds

,


Kvarten senare brakar det lös i Genoa. Juventus verkar hittat sin grej och formen är svår att skoja bort. Saknar Mandzukic som är en bra målskytt, men det betyder att Dybala lär få spela med Morata vid sin sida. Inget dåligt anfallspar det heller. Och med Pogba varm i kläderna på riktigt i rollen bakom anfallet har Juve fått ihop ett vasst lag även i år. Vill det sig väl kan Juve kliva upp i delad serieledning om man vinner här - och det tror jag att den gamla damen gör också. Samp har visserligen två segrar bakom sig, men det var mot mindre bra lag - och Juve har vunnit här förr. Tycker det känns som Juveseger på förhand. Bättre kvalitet och organisation och häng på förstaplatsen som sagt. Bör bli tre poäng!
  Speltips Odds

,


Det är bara att luta sig tillbaka och hålla tummarna nu. Lycka till med spelen!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.66
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar