LelleSandahl

Tror på asiatiska bortaspel i dag

17 Januari 2016 - 14:17
Strax dags för kickoff på Anfield mellan Liverpool och Man Utd. Kommer att gå på det asiatiska handicapet både i den matchen och mellan Milan och Fiorentina.

Om vi ser till hatmötet i Liverpool så har hemmalaget enormt mycket skador. Kan inte vara positivt när tio man får sitta på sidan. Nu klarade man sig i och för sig bra ändå mot Arsenal - en match som Liverpool kanske borde vunnit - men min känsla är att sådana skadelistor snabbt börjar märkas även i resultatraden. Både lagen spelade 3-3 i sin senaste match så vi lär kunna vänta oss dåligt försvarsspel från ett eller annat håll. Men jag vill ändå lägga spelet på Uniteds sida eftersom de har skött sig bra inbördes senaste mötena och kommer med ett mer ordinarie lag.
  Speltips Odds

,


Näst på tur har vi Milan vs Fiorentina. Bortalaget har goda minnen från Milano från i höstas då man gjorde en chockinsats borta mot Inter och vann med hela 4-1. Siffror som var i underkant. Det i sig betyder väl inte så mycket, det är ju ett annat lag man möter nu, men jag känner av lite samma känsla inför mötet. Fiorentina är - förutom sist mot Lazio - oerhört väldrillade i sitt presspel vilket gör det svårt att rulla igenom. Blir man då för ivrig så åker man på kontringar och i det spelet är Fiorentina bra. Tror definitivt att de lilaklädda laget har möjlighet att resa hem med alla tre poängen och spelar +0 asian till en ett fint odds hos bet365.
  Speltips Odds

,


Vad spelar ni i dag?

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar