LelleSandahl

Fullt fokus på FA-cupen

21 Februari 2016 - 11:43
Var lyckosam förra söndagen med 2/2 spel in och dagsformen är också god med ett par raka spel in. Hoppas att fokuset på FA-cupen ger utdelning det med!

Första matchen att titta närmare på är Blackburn mot West Ham. Championship mot Premier League. Bara där brukar det ju skilja en klass. Men här har vi även ett i mina ögon svagt lag i Championship mot ett rätt så trevligt West Ham. Blackburn bröt precis en nio matcher lång svit utan seger. Slog Fulham med 3-0 på hemmaplan och det var ju bra, men vet inte om Fulham är så mycket att skryta med. Jojolag som ligger en position ovan Rovers (19:e) i ligan. Nej, så länge West Ham går in för matchen - givet någon rotiation i laget i dessa sammanhang - så ska det märkas vilka som lirar PL.

West Ham slog nyligen ut Liverpool efter att först grejat 0-0 på Anfield och vunnit hemma i förlängningen när omspelet gick. Senaste ligamatchen slutade 2-2 borta mot Norwich. Klasspelaren Payet väntas starta och han ska nog kunna ha roligt en match som denna. Nej, jag tror inte West Ham misslyckas så länge de går in med rätt attityd till matchen.

  Speltips Odds
Blackburn - West Ham
FA-cupen, Fotboll
2,30


Nästa match av stort intresse är Chelsea mot Man City. Här går jag väldigt mycket på laguttagning och form. Pellegrini har sagt att City kommer rotera för att komma väl förberedda till CL-matchen mot Dynamo Kiev på onsdag. Chelsea har sagt att de vill vinna FA-cupen och väntas spela bästa möjliga lag. Då ska det väl ändå märkas - speciellt med tanke på hemmaplansfördel - vilka som verkligen vill detta mest. Chelsea bör också ha rätt bra självförtroende efter att ha slaktat Newcastle (5-1) på Stamford Bridge och sedan åkt till Paris och fått med sig ett ganska bra resultat (torsk 2-1).Tror hemmafansen kommer bära fram Hiddinks mannar till avancemang och oddset är rätt okej sett till att City kommer med B-skutan.
  Speltips Odds

,


Hade nån tanke i Svenska Cupen också men oddsen var inte tillräckligt bra för att nämna här just i dag.

Det var allt!

God spellycka kamrater. Är det något finns jag alltid tillgänglig på @lellesandahl på twitter.
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar