LelleSandahl

Här är min dagens dubbel

6 Mars 2016 - 14:38
Med Stockholmsderbyt i bakgrunden spanar jag in eftermiddagens och kvällens utbud på den internationella fotbollsscenen.

Först ut har jag fallit för West Brom mot Manchester United. Två lag som uppvisar bra form inför matchen. West Brom har tre raka utan förlust varav två vinster. Ett trevligt anfallspar i Berahino och Rondon som tillsammans gjort 10 av lagets mål (6+4). Varit målrika matcher i de åtta senaste mötena mellan lagen på West Broms hemmagräs. Man Utd har gjort minst två mål i 14 av de 16 senaste mötena mellan lagen och Man Utd är obesegrade i de åtta senaste besöken utanför Birmingham.

United har trots sina enorma skadelista vunnit fyra raka matcher om vi räknar in FA-cupen och Europa League-matcherna mot Shrewsbury och Midtjylland. Slog Arsenal hemma med 3-2 och senast besegrades Watford med 1-0. Målformen är god - samtidigt kan det i mina ögon obalanserade försvaret inte alltid gå att lita på. Blir inte förvånad om West Brom skräller här, men visst är United rättmätig favorit. Mitt spelförslag här är att det blir en målrik tillställning och att båda lagen gör mål till ett fint odds!
  Speltips Odds
West Brom - Manchester United
Premier League, Fotboll
2,07


Näst på tur är Valencia mot Atlà©tico Madrid. Väldigt intressant hur många målsnåla matcher Diego Simeones lag gjort på bortaplan. Många uddamålssegrar och jämna matcher rent resultatmässigt. Av de fem senaste bortamatcherna har bra en gått över 2 mål och fyra har gått under 2 mål: Dessa mot Celta, Getafe, PSV och Real Madrid. Att åka till Mestalla och vinna är inte den allra lättaste matchen.

Även om Gary Nevilles Valencia är svårt oberäkneliga den här säsongen, så har laget bara förlorat två hemmamatcher. Varken Real Madrid eller Barcelona har lyckats resa hem med tre poäng. Känns som att laget som tar en eventuell ledning kommer lägga sig och parkera bussen. Slänger in ett spel på under 2 mål där vi får tillbaka cashen om det skulle bli exakt 2 mål.
  Speltips Odds

,


Nu kör vi!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Donaldson
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.74
19:00  Öster - GAIS
Fotboll - Superettan - Under 2,5
1.81

Skador & Avstängningar