LelleSandahl

Går på Liverpool och Milan

20 Mars 2016 - 07:13
På väg till Antalya för träningsläger med mitt kära division 2-lag Karlbergs BK. Men tid och rum för betting finns det alltid plats för!

Första matchen jag gillar är Southampton vs Liverpool. Ett Jürgen Klopp-inspirerat Liverpool har börjat spela fin fotboll och kommer till matchen med huvudet högt. Detta efter en tids bra resultat och framförallt - man slog ut Man Utd i Europa League över två matcher och är klart för kvartsfinal. Southampton slog visserligen Stoke senast men tycker laget tappat fart och Liverpool har dessutom chansen att ta sig uppåt i tabellen. Detta eftersom man har 2-3 hängmatcher på lagen ovanför i tabellen. Tror Klopps återerövringsspel passar Southampton illa på St Marys och är lite förvånad över det höga oddset på bortalaget. Speciellt med tanke på att Liverpool vann med 6-1 i decembermatchen (ligacupen) och förra säsongen vann man också här.

  Speltips Odds

,


Nästa match är mitt Lazio som besöker San Siro och Milan. Rädd för att det kommer sluta illa. Lazio kraschade ur Europa League i veckan efter ett fett jävla debacle hemma mot Sparta Prag. Hade ju allt i egna händer efter 1-1 på bortaplan. Roterade truppen mot Atalanta helgen innan för att komma så väl förberedda som möjligt. Resultatet? Det stod 0-2 efter bara ett par minuters spel och loppet var kört. Matchen slutade 0-3 och jag inte tänka mig att Laziospelarna är supertaggade för kvällens match på San Siro. Och inte bara taggade, de saknar helt självförtroende efter insatsen sist och matcherna innan dess har de inte heller övertygad. Tror Milan ser sin chans att vinna igen och klättra i tabellen. Historiskt har Lazio väldigt svårt för Milan och i kväll tror jag det bara slutar på ett sätt.

  Speltips Odds

,


Lycka till med spelen i dag!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar