LelleSandahl

Bortalagen segrar?

24 April 2016 - 16:54
Spelhelgen har varit lyckosam med Empoli och Brann på vinstkontot. Två hemmalag som stod pall för favorittrycket. Nu vänder jag blad och riktar in mig på två gästande gäng vars odds ligger högt och fint (i mina ögon) sett till förutsättningarna.

Först ut har vi Örebro SK mot IFK Göteborg.

Sportklubben har haft väldigt svårt för Blåvitt där man torskat de fem senaste matcherna. Då snackar vi säsongen 2014 och förra upplagan 2015. Blåvitts tunga spelstil tycks inte alls passa Örebro som kanske inte är lika fysiska och beroende av att få igång sitt rull. Tror även att Blåvitt kommer med stor motivation efter 3-3 mot AIK och 1-1 hemma mot Kalmar. Det senare en besvikelse som gör att Lennartsson kommer beordra spel för tre poäng. Ska sägas att Blåvitt har många mittbackar ur spel men jag tycker ändå att Bjärsmyr och debuterande "Marre" Albornoz är ett mittbackspar som bör komplettera varandra bra. Örebro kommer från en trött insats med 1-3 borta mot GIF Sundsvall och möter nu alltså ett topptippat motstånd, som jagar poäng. Nej, jag tror det blir kämpigt för Närkes stolthet.
  Speltips Odds
Örebro - IFK Göteborg
Allsvenskan, Fotboll
2,28


På kvällskvisten har vi "oslagbara" Juventus som besöker Florens och Fiorentina. Ett hatmöte som alltid är väldigt känslostarkt, kryddat utifrån, och som brukar innebära Juveseger. I alla fall om vi tittar på de senaste mötena även där. Det är snart dags att fira nytt ligaguld och tre poäng här betyder alltså inte bara "derbyseger" utan även att titeln i princip är klar. Max Allegri har gjort ett imponerande arbeta under året där Juve, efter en ytterst svag start, blivit en aggressiv och säker vinstmaskin som inga italienska lag klarar av att stoppa. Dybala och Morata verkar inleda på topp och jag tror man kan ha skoj mot Fiorentinas, just nu, sviktande försvar. Spelar rak tvåa till ett högt och fint odds.
  Speltips Odds
Fiorentina - Juventus
Serie A, Fotboll
2,15


Har ni något tips tillbaka?

Lycka till med dagens spel!

@lellesandahl på twitter

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tromsö - Vålerengen
Fotboll - Eliteserien - X2
1.70
21:00  Lugo - Huesca
Fotboll - La Liga 2 - 2
2.05

Skador & Avstängningar