LelleSandahl

Inter grejar en pinne mot Lazio

1 Maj 2016 - 14:15
Haft en trevlig spelvecka här på sajten med fyra raka spel in (Start, Elfsborg, Crotone, Chievo) de senaste dagarna. Vore ju läckert att få avsluta med att sätta två till.

Första draget plockas i Malmö och matchen mellan mellan MFF - Häcken. Två offensivt skickliga lag. MFF kanske inte har visat det på sistone, men alla vet ju att det finns en rejäl offensiv kraft att tillgå när spelet stämmer. Och i takt med att gräset på Swedbank tätnar, värmen kommer till Sverige och Markus Rosenberg (tillbaka i dag) hittar formen - ja, då kommer även MFF börja producera mycket mål framåt. Göra mål visade definitivt Häcken prov på mot Gefle. 6-1(!) var en knall som gav eko och när Hisingens stolthet även börjat få tillbaka skadade spelare (lagkaptenen Martin Ericsson åter nu) kommer de gulsvarta givetvis att börja klättra i tabellen. Intressant med kvällens match är att Häcken har lyckats vinna här förr, så varför skulle de inte kunna göra det igen?

Spelvärdet på båda lagen gör mål känns intressant sett till att Häcken fick islossning sist, har gjort bra matcher i Malmö förr och båda lagen är på poängjakt. 1,90 är riktigt bra i mina ögon.
  Speltips Odds
Malmö FF - Häcken
Allsvenskan, Fotboll
1,90


Kvällsmatchen mellan Lazio och Inter sitter jag på X2. Lazio vann visserligen när lagen möttes tidigare i Milano, men de har generellt haft svårt för topplagen i Serie A den här säsongen. Mest på grund av att de inte är tillräckligt bra för att spela sitt spel mot de bättre lagen. Sedan är backlinjen tyvärr (eftersom jag är Laziosupporter) riktigt risig. Jag är helt övertygad om att att Lazio hade slagits om Europaspel om Stefan De Vrij bara hade varit med, men den holländske mittbacken har missat i princip hela säsongen och det har varit kännbart för de ljusblå. Lagmoralen är enligt säkra källor inte heller på topp den här säsongen. Det är en 3-4 spelare som velat lämna klubben både förra sommaren och nu under vinterfönstret, men som tvingats kvar av den gode presidenten Lotito. Varpå det är ganska tydligt att dessa spelar för sig själva först och främst. Ödesdigert för ett lag som kom trea året innan på fantastiskt bra lagarbete. Inter kommer från seger mot Udinese, ligger fyra i tabellen och har ett bättre lag att förfoga över i kväll. X2 känns ganska trygg.
  Speltips Odds

,


***

Bondrekar!

Tycker Vasalund är klart bättre i år än förra säsongen, och det finns chans att utmana i toppen av div1 norra. Att få 1,95 på X2 är därför bra borta mot IK Brage (2/5 units).

Division 2 Norra Svealand: Håller Boo FK (Nacka FF hos vissa bolag) som ett något bättre lag än FC Gute från Visby. Kör på X2 även där till 1,80 hos bet365 (2/5 units).

Vad spelar ni i dag?

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar