LelleSandahl

Går på form respektive tyngd

15 Maj 2016 - 15:37
Startade helgen med spel in på Sheffield W och Vasalund. Hoppas på fortsatt lycka helgen ut.

Sunderland har spelat upp sig rejält och senaste matchen var en riktigt skön resa mot Everton (3-0). Det var eufori på läktarna när The Black Cats knäckte Liverpoollaget, säkrade nytt kontrakt och samtidigt skickade ner värsta rivalen Newcastle i Championship. Ingen rolig dag för alla som håller på Newcastle. Utöver detta så har formen varit väldigt fin sista veckorna. Endast en förlust (mot Leicester) på tio senaste ligaomgångarna - och då är det inte så konstigt att kontraktet nu är i hamn.

Möter i dag ett Watford som varit väldigt trötta sista tiden. Fyra torsk på fem senaste matcherna och två senaste har det blivit 0-2 mot Liverpool samt 2-4 mot Norwich. Detta resulterade i att coach Quique Sanchez Flores fick beskedet att han inte kommer få träna vidare laget nästa säsong. Sista "showen" med gänget, absolut, men samtidigt känns det inte som att det ska räcka för att komma ut vrålmotiverade i säsongens sista match. Tycker därför oddset på Sunderland är alldeles för högt och spelar X2 och litegrann på draw no bet.
[bbrek][/bbrek][bbrek]34344[/bbrek]

Näst på tur har vi det allsvenska mötet mellan Östersunds FK och IFK Göteborg. Blåvitt har betydligt större allsvensk rutin och spetsigare anfall på det. Därför tror jag att ÖFK kommer få svårt här, trots att göteborgarna har en del avbräck. Det har i och för sig Östersund också där Hopcutt är skadad och trion Atta, Dyer och Bachirou alla testas sent. Tror ÖFK kommer klara sig kvar genom att ta sina poäng mot lagen på nedre halvan, för där någonstans är den nivån man håller tycker jag. Att rulla ut topplagen är inte alls lätt och ÖFK (vilket de ska ha credd för) försöker alltid spela sig igenom och fram till målchanser. Hysà©n avgör?
[bbrek]34346[/bbrek]

Bonnrekar?

Jodå. En.

16.00: Gillar Nyköpings lagbygge i division 1 norra. Team TG (Tegs SK på vissa bettingbolag) har en i div1 mått mätt budgetsatsning och känns lite för tunna för att mäta sig med topplagen. Spelar Nyköping -1 asian till 1,83 hos Unibet.

Lycka till med spelen!

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
11:00  Bedene - Cuevas
Tennis - Franska Öppna - Bedene
2.20
15:00  Malmö FF - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
15:00  Kalmar FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
17:30  Elfsborg - Trelleborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
17:30  Sirius - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.76
17:30  Vasalund - Lidingö
Fotboll - Division 2 norra Svealand - 1/1 HT/FT
2.20

Skador & Avstängningar